Maarten Baas: Alleskunner – Organisatie & Zaken

Maarten Baas in ’s-Hertogenbosch zoekt een Alleskunner – Organisatie & Zaken voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-06-2021Maarten Baas is op zoek naar collega’s!

Vanuit onze studio in ’s-Hertogenbosch werken we aan uiteenlopende projecten en objecten, ergens tussen kunst, vormgeving, theater of hoe je het ook maar wil noemen. Met een klein team maken we werk waar we in geloven en dat wereldwijd zo wordt gewaardeerd dat de kachel ook nog warmpjes brandt.

Momenteel werken we aan enkele (solo-) exposities in o.a. München, Londen, Los Angeles, Helsinki en Venetië. Tevens verwachten we dit jaar meerdere permanente werken in de publieke ruimte te plaatsen. Tegelijkertijd ontwikkelen we altijd nieuw werk, variërend van unica voor privé klanten, tot productiewerk voor fabrikanten.

Kantoor en werkplaats lopen in elkaar over, evenals de taken die erbij horen. We zoeken naar mensen die zich hierbinnen kunnen bewegen met de focus op bepaalde specialismes:

Alleskunner – Organisatie & Zaken (m/v)

24 tot 32 uur per week

Naast het uitvoerende werk, is er ook een zakelijke kant. Voor deze taak zijn we op zoek naar iemand die gestructureerd en doortastend te werk gaat, commercieel inzicht heeft en efficiënt en representatief is. Iemand die zowel ondersteunend aan- als leidend in verschillende facetten in de organisatie kan zijn. Denk hierbij aan project management, sales en after-sales, klant contact, onderhandelingen, contracten, verzekeringen, regelgeving, belastingen, financiën, personeelszaken etc.

Er wordt voortdurend geschakeld tussen kantoor en werkplaats; tussen klant en stagiair; tussen hoofd en handen. Het is belangrijk dat je communicatief en sociaal vaardig bent en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt. Je bent onderlegd met computerprogramma’s uit het Office pakket, als ook bekend met Photoshop en InDesign.

Voor alle posities geldt:

  • Je hebt affiniteit met het werk van Maarten Baas en kent het speelveld waarin hij zich begeeft. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor materialiteit, esthetiek, kunst en design.
  • Je bent een allrounder en kan makkelijk schakelen tussen de uiteenlopende taken.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau; technisch inzicht en enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent een sterke persoonlijkheid met een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een goed gevoel voor menselijke verhoudingen.
  • Je werkt gestructureerd en hebt een hands-on mentaliteit met veerkracht.
  • Je bent oplossingsgericht; schakelt snel en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk, gedreven, veelzijdig, besluitvaardig, overtuigend en verbindend.

Het team varieert afhankelijk van het aantal projecten tussen 10 en 15 mensen.

We streven voor het hele bedrijf naar een 4-daagse werkweek (vrijdagen vrij) en kunnen in overleg een contract aanbieden tussen 24 en 32 uur.

De functies zijn niet vastomlijnd. In overleg kunnen taken van de verschillende functies gecombineerd worden.

Wij bieden:

  • Een plek binnen een hecht en divers team, dat goed op elkaar is ingespeeld.
  • In eerste instantie een jaarcontract (met proeftijd) aan, voorzien van een marktconform salaris, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Werkplek: Studio Maarten Baas – ’s-Hertogenbosch

Stuur je motivatie en recent CV voor 18 juni naar info@maartenbaas.com onder vermelding van ‘vacature + positie’. We stellen het ook op prijs om bijvoorbeeld een introductie te ontvangen in de vorm van een kort filmpje of via een ander medium dat je goed beheerst.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.