Luxor Live: Medewerker Financiële Administratie

Luxor Live in Arnhem zoekt een Medewerker Financiële Administratie voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-07-2021Luxor Live is het poppodium van Arnhem en omstreken met twee zalen en een totale capaciteit van 1000 bezoekers. We organiseren circa 350 evenementen per jaar, hebben een nauwe samenwerking met broedplaats Jacobiberg en spelen een centrale rol binnen de talentontwikkeling van de regio en Oost-Nederland

Wil jij niet voldoen aan het stereotype administrateur, ben je graag betrokken bij een levendige omgeving waar mensen van alle leeftijden en interesses samen komen reageer dan op

Medewerker Financiële Administratie

30 uur per week

De medewerker financiële administratie zorgt ervoor dat alle administratieve processen op rolletjes verlopen. Door een juiste administratie weet het management wat de financiële positie van het bedrijf is, worden salarissen en facturen op tijd betaald en zijn de belastingdienst en eventuele toezichthouders tevreden.

De medewerker financiële administratie

  • Is verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek en bank- en kasadministratie).
  • Zorgt voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen.
  • Zorgt voor het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslagen.
  • Adviseert de bedrijfsleiding bij financieel-administratieve vragen en problemen.
  • Levert een bijdrage aan het opstellen van een jaarbegroting, meerjarenraming en liquiditeitsbegroting.
  • Draagt zorg voor de algemene en personele personeelsadministratie.
  • Beheert de middelen van de afdeling.
  • Heeft ervaring met kostenplaatsen en kostensoorten.

Profiel
Je hebt een HBO denk- en werkniveau met minstens drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van MS Office, Exact Online of soortgelijk boekhoudprogramma is een pre. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van automatisering. Affiniteit met muziek en de culturele sector strekt tot de aanbeveling.

Wil jij niet voldoen aan het stereotype administrateur, ben je graag betrokken bij een levendige omgeving waar mensen van alle leeftijden en interesses samen komen en genieten, voldoe jij aan bovenstaande punten en ben je accuraat, communicatief, flexibel, stressbestendig, servicegericht, klantvriendelijk en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, dan ben je bij Luxor Live zeker op de goede plek.

Luxor Live biedt

  • Arbeidsvoorwaarde conform de CAO Nederlandse Poppodia en Festivals.
  • Een parttime baan van 30 uur in een dynamische en inspirerende omgeving die flexibel in te delen is.

Wil jij onze collega worden!
Stuur dan een motivatiebrief met CV voor donderdag 1 juli 2021 naar info@luxorlive.nl onder vermelding van ‘vacature financiële administratie’.

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek, hoor je dit uiterlijk 9 juli 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.