Lemming Film: Assistent Financieel Manager

Lemming Film in Amsterdam zoekt een Assistent Financieel Manager voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenLemming Film is één van de meest toonaangevende film- & televisieproducenten in Nederland. Je kent ons misschien van films als, DO NOT HESITATE, DEAD & BEAUTIFUL en DIKKERTJE DAP. Of van de drama series FENIX en ALLEEN OP DE WERELD. We produceren niet alleen voor de Nederlandse markt, maar coproduceren veel met landen over de hele wereld. Meer informatie: www.lemmingfilm.com.

Lemming film zoekt per direct een

Assistent Financieel Manager

24-32 uur per week

Ben jij financieel onderlegd en wil je een creatief team ondersteunen in het maken van mooie producties? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn.

In de rol van assistent financieel manager ondersteun je onze financieel manager met de financiële controle van productiebudgetten. Daar horen (veelal geautomatiseerde) administratieve werkzaamheden bij, maar de functie is met name gericht op het meedenken en actief sturen op budgetten binnen de vaak strakke financiële kaders van de projecten.

Waar zijn we naar op zoek?
Heb je al ervaring in de financiële sector? Dat komt goed uit: je zult je snel thuis voelen in onze Excel/Google Sheet begrotingen en de administratie in Exact Online. Maar ook zonder specifieke financiële of fiscale opleiding/ervaring kun je bij ons aan de slag. Wij zullen je dan het vak leren. Het is belangrijk dat je op mbo-/hbo-niveau denkt en werkt, proactief bent en affiniteit hebt met de culturele & creatieve sector. Je bent gestructureerd in je werkzaamheden en wil dingen graag tot op de bodem uitzoeken.

Je zorgt voor:

  • Ondersteuning bij de afrekeningen van productiebudgetten
  • Het controleren en bewaken van ontwikkelingsbegrotingen
  • Opvragen en verwerken exploitatie rapportages bij distributeurs en rapportage aan diverse rechthebbenden middels onze recoupment-schema’s
  • Onderhouden van contacten met de bank
  • Het verwerken van binnengekomen facturen, het bewaken van financiële afspraken en het verwerken van banktransacties

Wat bieden wij?

  • De perfecte positie om te groeien in je ambities
  • Continue focus op persoonlijke ontwikkeling
  • Afwisseling en uitdaging, binnen Lemming Film is geen dag hetzelfde
  • Een ontspannen, professionele, informele sfeer
  • Een markconform salaris

Ben je geïnteresseerd, mail dan je cv met motivatie naar Nicoline Anderiesen via nicoline@lemmingfilm.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.