Le Guess Who?: Stagiair Programma

Le Guess Who? in Utrecht zoekt een Stagiair Programma voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 30-06-2021Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. De veertiende editie vindt plaats van 11 tot en met 14 november 2021 in Utrecht.

Gedurende vier dagen neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over. Meer dan 150 artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs. Exposities, kunstinstallaties, filmvertoningen, talks en satellietevenementen nemen bezit van Utrechtse horeca, pleinen, filmhuizen en de verborgen hoeken van de stad.

Le Guess Who? presenteert geluiden die je op andere plekken niet te horen krijgt, maar volgens ons juist aandacht verdienen omdat ze je kunnen uitdagen en je wereldbeeld verrijken. Door de jaren heen is Le Guess Who? uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend festival, dat bekendstaat om de inspirerende manier waarop grensverleggende muziek wordt gepresenteerd. In 2019 kwamen bezoekers uit maar liefst 61 verschillende landen naar het festival.

Le Guess Who? zoekt per augustus een

Stagiair Programma (x/m/v)

16-24 uur per week

Als stagiair programma werk je samen met de artistiek directeur en het programmateam van Le Guess Who?. Het aantal uren en de exacte periode voor de stage zijn enigszins flexibel; de voorkeur gaat uit naar een stage van 16-24 uur per week, van augustus tot en met november 2021.

Tijdens de stage krijg je inzicht in de voorbereidende werkzaamheden op de programma-afdeling van een festival. Je ondersteunt bij dagelijkse werkzaamheden, maar we moedigen je ook aan om je eigen persoonlijke ideeën naar voren te brengen: initiatief en creativiteit worden zeer gewaardeerd.

Enkele taken die je gaat uitvoeren zijn:

 • assisteren en (mede) programmeren van programmaonderdelen satellietevenementen (stadsprogrammering rondom het festival);
 • onderzoek doen naar locaties voor festivaledities 2021 en 2022;
 • coördinatie & (mede)programmering van (pauze-)DJ’s;
 • coördineren en ontwikkelen van playlists;
 • meedenken over marketingacties voor specifieke programmaonderdelen en artiesten.

We zijn op zoek naar iemand die:

 • buitengewone interesse heeft in (nieuwe) muziek, kunst en culturele ontwikkelingen, lokaal & internationaal;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • sociaal & maatschappelijk betrokken is;
 • initiatief toont en interesses en ideeën kan omzetten in concrete acties;
 • woonachtig is in Nederland.

Wat we bieden:

 • Le Guess Who? is een open, hechte en bevlogen organisatie met een informele en dynamische werksfeer, waar veel ruimte is voor ieders inbreng. Bij Le Guess Who? is iedereen gelijkwaardig en zoeken we altijd naar het inbrengen van verschillende perspectieven in het team. Je kunt je uren flexibel invullen.
 • Omdat Le Guess Who? bestaat uit een klein team, krijg je een bijzondere kijk achter de schermen van het festival, niet alleen qua programmering, maar ook op het gebied van marketing en productie.
 • We bieden een vergoeding van € 300,- per maand bij fulltime stage.

Reageren
Interesse? Mail je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 juni 2021, naar Anne Marleen de Jong via annemarleen@leguesswho.com. Gesprekken worden gevoerd in juli. Heb je vragen? Mail die dan naar hetzelfde adres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.