KunstForm Velsen: Marketing & Development Manager

KunstForm Velsen in IJmuiden zoekt een Marketing & Development Manager Culturele Educatie voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 28-06-2021KunstForm en Bibliotheek Velsen
KunstForm verzorgt voor jong en oud, voor scholen en particulieren gevarieerd en kwalitatief cultuuronderwijs met bevlogen vakdocenten. Als onderdeel van KunstForm biedt Danceworks Velsen al meer dan 50 jaar hoogstaande opleidingen aan op verschillende niveaus aan particulieren en als onderdeel van VO-/PO-programmering.

KunstForm werkt samen met de Bibliotheek Velsen. Samen werken zij aan het toegankelijk maken van kunst, cultuur en erfgoed in de gemeente Velsen voor alle inwoners. De organisatie werkt vraaggericht en is een netwerkorganisatie gericht op verbinden in de gemeente Velsen en omgeving.

Marketing & Development Manager Culturele Educatie

24-32 uur per week

Ben jij een Young Professional op zoek naar de tweede of derde ontwikkelingsstap in jouw carrière? Ben jij een moderne marketingprofessional met ervaring in de culturele of educatieve sector? Ben je daarnaast in staat creatieve en vernieuwende concepten te ontwikkelen en ten uitvoer te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zoeken wij?
De Bibliotheek Velsen en stichting KunstForm zijn op zoek naar een actieve en betrokken marketing & development professional met een hart voor educatie, cultuur en dans. Bij voorkeur ben je gewend om met (institutionele) klanten om te gaan, deze te begeleiden en te werven. Je ontwikkelt wervende portfolio’s en houdt deze in stand. Je bent in staat projectmatig twee afdelingen (dans en educatie/amateurkunsten) te begeleiden op het gebied van development en marketing in samenwerking met de afdelingshoofden. Je bent een zelfstarter en weet zowel intern als extern mensen te enthousiasmeren en te activeren.

Je vindt het leuk om samen te werken met teams in twee verschillende organisaties, Bibliotheek Velsen en KunstForm. De functie richt zich in eerste instantie op KunstForm. KunstForm is een netwerkorganisatie in het sociaal-culturele domein met een sterk bestaand netwerk. De makelaars en platformfunctie van de organisatie dient, samen met de marketing van de organisatie, de komende jaren verder ingericht te worden. Je maakt deel uit van het MT van KunstForm en bent in staat de organisatie lokaal en in het bredere regionale netwerk te vertegenwoordigen.

Doel van de functie

  • Meewerken aan het ontwikkelen van een lerende en vraag gerichte organisatie met als resultaat een sterke maatschappelijk meerwaarde van KunstForm die door de klanten en stakeholders ook als zodanig ervaren wordt. De aanwezige kennis van cultuur en educatie combineren met een projectmatige en commerciële instelling. Het brengen van energie in projecten die van ontstaan tot afronding tot een succes worden gemaakt.
  • Het ontwikkelen van een wervende portfolio en activiteiten voor scholen en andere zakelijke klanten. Het vernieuwen van de afdeling amateurkunsten samen met het afdelingshoofd en eventueel op termijn leidinggeven aan de afdeling kunst en cultuur educatie op scholen. Samen met de andere afdelingshoofd (Danceworks) verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van de dansorganisatie.
  • Het ontwikkelen van een sterke en natuurlijke samenwerking met Danceworks binnen KunstForm alsmede met de Bibliotheek Velsen, en daarnaast met de partnerorganisaties uit het sociale, culturele en educatieve domeinen.

Wat bieden wij
Een uitdagende groeifunctie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij twee actieve, sociale en creatieve ondernemingen. Er is aandacht voor (interne) coaching en ontwikkelingstrajecten. Een interessante mix van domeinen en activiteiten. Beloning volgens de cao Kunst en Cultuur Schaal 10/11, afhankelijk van ervaring.
een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Kennis en Vaardigheden

  • Hbo-/hbo+-werk- en -denkniveau.
  • Achtergrond in marketing en/of development door opleiding of ervaring.
  • Kennis en ervaring in het vertegenwoordigen van een organisatie in een netwerk en bij klanten.
  • Kennis en ervaring in het educatief domein of een andere relevante sector is een pre.
  • Vaardig of lerend in het systematisch optimaliseren van bedrijfsvoering, met name in de balans tussen vernieuwing, leiderschap en eigenaarschap.
  • Actief en energiek, brengt vernieuwing en wil leren.

Graag jouw reactie met motivatie en cv naar mevr. L. Schellekens, secretariaat@bibliotheekvelsen.nl. Sluitingsdatum 28 juni 2021. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met L. Schellekens (dinsdag/woensdag/donderdag), 0255-525 353.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.