Korthals Stuurman Theaterproducties: Productie Stagiair(e)

Korthals Stuurman Theaterproducties in Amsterdam zoekt Productie Stagiair(e)s voor 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenKorthals Stuurman Theaterproducties presenteert voorstellingen die uniek zijn. Uniek omdat het nieuwe bewerkingen, nieuw Nederlands toneel of een moderne klassieker betreft. Dit maakt Korthals Stuurman tot één van de grootste producenten op het gebied van Nederlands toneel.

Productie Stagiair(e)s

40 uur per week

Voor seizoen 2021-2022 zijn we op zoek naar productie stagiair(e)s voor onze voorstellingen Lichter dan ik, Hoog Spel, Bonita Avenue en Gif. De lengte van de stage is ongeveer twee maanden. Startmomenten zijn in overleg (augustus / november / januari). Inhoudelijke informatie over de voorstellingen is te vinden op onze website www.korthalsstuurman.nl.

Werkzaamheden
Als productie stagiair(e) ben je samen met de productieleider / regieassistent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Repetitieproces ondersteunen en coördineren (je bent dus bij alle repetities aanwezig).
  • Decorontwerp productioneel ondersteunen, zoeken naar rekwisieten.
  • Voorbereiden montage- en bouwperiode.
  • Backstage coördinatie rondom try outs en premières.

Als stagiair bij Korthals Stuurman werk je nauw samen met de productieleider. Jullie stemmen op elkaar af wie wat doet, wie wat het beste kan en wat jij het liefst wil of moet leren. Het is ook mogelijk om meerdere producties te combineren voor een langere stage, of om aansluitend of voorafgaand aan de productiestage een bureaustage te doen.

We vragen
Een enthousiaste, zelfstandige stagiair(e) met een ondernemende werkhouding. Je moet daarnaast bereid zijn om ’s avonds en in het weekend te werken.

Vergoeding
De stagevergoeding bedraagt € 350,- netto per maand op basis van fulltime. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kaartjes voor voorstellingen en een leuke werkomgeving.

Contact
Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar lizette@hummelinckstuurman.nl. Telefonisch zijn wij op dit moment niet te bereiken, dus mail ook voor vragen en/of meer informatie!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.