Korthals Stuurman Theaterbureau: Stagiair(e) Bureauproductie

Korthals Stuurman Theaterbureau in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Bureauproductie voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenKorthals Stuurman Theaterbureau produceert toneelvoorstellingen (nieuwe bewerkingen, nieuwe Nederlands toneel) en is daarnaast het impresariaat van verschillende cabaretiers, zoals Kiki Schippers, Ronald Snijders en Anne Neuteboom.

Zoek je een stage in een inspirerende omgeving, op een geweldige plek in Amsterdam met uitzicht op de grachten, waar je nauw betrokken bent bij de totstandkoming van theaterproducties en deel uitmaakt van een hardwerkend, leuk team, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) Bureauproductie

32 tot 40 uur per week

Werkzaamheden
Ondersteuning van de productie / programmering / bureau-afdeling in combinatie met zelfstandige projecten. In basis behoren de volgende (en nog veel meer) taken tot die van de bureaustagiair:

  • Uitvoering productionele taken eigen producties en artiesten.
  • Verwerking boekingen en zelf kleine boekingen afhandelen
  • Audities en lezingen organiseren.
  • Helpen met de organisatie van premières.

Als bureaustagiair bij Korthals Stuurman werk je nauw samen met de bureau-coördinator. Jullie stemmen op elkaar af wie wat doet en wat jij het liefst wil en moet leren.

Periode
September tot en met januari 2022 (of januari tot en met juni 2022), voor vier tot vijf dagen per week. Overleg over de periodes / duur is mogelijk. Ook is het mogelijk een bureauproductie stage te combineren met een productiestage bij een van onze voorstellingen of mee te werken op de afdeling marketing en publiciteit.

Eisen

  • Een zelfstandige en ondernemende werkhouding.
  • Bereid zijn avonden en weekenden te werken rondom bijvoorbeeld premières.

Vergoeding
De stagevergoeding bedraagt € 350,- netto per maand op basis van fulltime. Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kaartjes voor voorstellingen en een leuke werkomgeving.

Contact
Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar lizette@korthalsstuurman.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.