Jeugdtheater Hofplein: Productiemedewerker De Theaterhavo/vwo – Mavo voor Theater

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt een Productiemedewerker De Theaterhavo/vwo – Mavo voor Theater voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 23-06-2021Jeugdtheater Hofplein verrijkt de wereld via de kracht van verbeelding en verwondering, door theater te maken met kinderen en jongeren in een professionele omgeving. De kinderen en jongeren zijn daarbij volwaardige artistieke partners in elk creatief proces.

Naast het aanbieden van theaterlessen en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd, is Jeugdtheater Hofplein ook actief binnenschools, zowel in het primair en voortgezet onderwijs als binnen het mbo.

Jeugdtheater Hofplein zoekt per 1 september 2021 een:

Productiemedewerker De Theaterhavo/vwo – Mavo voor Theater

0,6 fte

Jeugdtheater Hofplein is verantwoordelijk voor de organisatorische uitvoering van voorstellingen, projecten en presentaties die gemaakt worden met leerlingen van de Theaterhavo/vwo en MT010: de Mavo voor Theater.

Profiel:
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende collega met flair en doorzettingsvermogen die van aanpakken weet, zelfstandig, zeer nauwkeurig en dienstbaar is. De werkzaamheden van de productiemedewerker zullen zich richten op de activiteiten van de Theaterhavo/vwo en MT010.

Activiteiten die worden georganiseerd voor de leerlingen/ouders zijn o.a. exposities, filmavonden, kunstprojecten, schoolexamens dans/spel/zang en diverse presentaties van diverse leerjaren.

Daarnaast verricht de productiemedewerker administratief ondersteunende werkzaamheden rondom de kunstgerelateerde vakken van de Theaterhavo/vwo en MT010.

Functie-eisen:

  • Communicatief vaardig.
  • Affiniteit met het werken met jongeren en met het werken in een onderwijssetting.
  • Is een goede organisator.
  • Autonoom en secuur.
  • Kan overzicht bewaren.
  • Representatief.

Wij bieden:
Een afwisselende baan bij een dynamisch, creatief bedrijf, gedreven collega’s en gemotiveerde leerlingen. Salaris afhankelijk van ervaring, vanaf € 2.108 bruto per maand bij een aanstelling van 36 uur per week.

Sollicitatieprocedure:
Geïnteresseerd? Stuur via de email een sollicitatiebrief met je cv vóór 24 juni 2021 naar Jaco van der Moolen, via het mailadres j.vandermoolen@jeugdtheaterhofplein.nl.

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.