iona&rineke: Penningmeester

iona&rineke in Utrecht zoekt een Penningmeester | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geeniona&rineke is een Utrechts schrijversduo dat maatschappelijk geëngageerd muziektheater maakt. We staan zelf op de vloer en verkondigen onze waarheid alsof het fictie is, of andersom. We bewegen ons actief in het Utrechtse theaterlandschap, en onze belangrijkste partners buiten de stad zijn Orkater, Oerol, Over het IJ. We werken samen met muzikanten en bands die niet per se uit het theater komen.

iona&rineke zoekt, vanwege het vertrek van de huidige, een nieuwe

Penningmeester

 

Wij zijn iona&rineke. Wij stellen ongestelde vragen. Wij zijn anti-nataal. Wij hebben Heimweh. Wij zijn je foute vrienden. Wij denken dat jij hier precies past. Wij zijn je grootste fan. Wij zijn in een wormgat gevallen. Wij vinden kinderen niet stom. Wij zijn opgegroeid in een sekte. Wij zijn pathologische leugenaars. Wij zijn Rinona Danenboom. Wij zijn van iedereen. Wij zijn een bende en een band. Wij zijn jouw fantasiebegrafenis. Wij zijn het einde van de evolutie. Wij hebben per ongeluk iets uitgevonden. Wij denken dat we eindeloos zijn. Wij zijn fans van de waarheid. Wij zijn elektrisch geladen. Wij zijn strijders en dansers en beesten. Wij zijn schrijvers dus normaal staan we niet op toneel. Wij zijn de laatsten. Wij dromen van feesten. Wij zijn von Kopf bis Fuß auf Liebe eingestellt. Wij zijn de ergsten van de ergsten. Wij zijn geen terroristen. Wij zijn schaars. Wij zijn de plek in de oceaan waar al het vuilnis samenkomt. Wij passen hier precies. Wij zijn te gast in Hotel Aarde. Wij zijn op een feest waar iedereen iemand is. Wij huilen als we een babydier zien. Wij staan hand in hand in hand in brand. Wij zijn echt heel erg kinky. Wij hebben een meet&greet gewonnen. Wij zitten op een internetforum. Wij zijn de jeugdvriendin met wie je rare dingen deed. Wij speelden in de Ziggo Dome.

De dagelijkse leiding van de stichting is in handen van de artistiek en zakelijk leiders. Iona Daniel en Rineke Roosenboom (artistiek) en Merel Hobrink (zakelijk). Het gezelschap wordt tweejarig ondersteund door Gemeente Utrecht. Het bestuur houdt toezicht op het beleidsplan en de (financiële) jaarstukken en ondersteunt de artistieke en zakelijke leiding op afstand met het uitvoeren van hun taken. Daarnaast draagt het bestuur overtuigd zorg voor het toepassen van de verschillende sectorcodes: Governance, Diversiteit en Inclusie en Fair Practice. Niet omdat het moet, maar omdat iona&rineke het levensgrote belang hiervan inziet. De stichting is opgericht in 2019 en heeft sinds 2021 de culturele ANBI-status. Het bestuur vergadert vier keer per jaar, leest incidenteel mee met aanvragen en is bereikbaar voor advies of overleg.

Voor de nieuwe penningmeester is het een grote pre als hen/zij/hij:
de Utrechtse cultuursector van binnen kent en/of een niet-Westerse culturele achtergrond heeft. Ervaring als zakelijk medewerker van een gevestigde (theater)kunstinstelling is gevraagd. De functie is onbezoldigd.

Reageren kan naar merel@ionarineke.nl ter attentie van Merel Hobrink, zakelijk leider.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.