Het Huis Utrecht: Floormanager

Het Huis Utrecht in Utrecht zoekt een Floormanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-06-2021Wie zijn wij en wat doen wij?
Het Huis Utrecht is een ambitieuze ontwikkelplek binnen de podiumkunsten. We begeleiden en stimuleren (inter)nationale theatermakers in hun ontwikkeling, verbinden hen met publiek, kunstprofessionals en collega theatermakers en -instellingen. Daarnaast produceren we eigen programma’s, vaak in samenwerking met diverse (Utrechtse) partners. Tevens zijn we een populaire locatie voor congressen, workshops en presentaties. Zo combineren we als organisatie artistieke inhoud met maatschappelijke betrokkenheid en sterk cultureel ondernemerschap.

Wij streven ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn. Zowel in de samenstelling van ons team als in onze communicatie, programmering en publieksbereik. We zijn aanjager van PACT Utrecht en hechten er als werkgever veel waarde aan dat iedereen, ongeacht klasse, cultuur, lichamelijke beperking, leeftijd, gender, identiteit en/of expressie, de ruimte heeft om zich bij ons te ontwikkelen.

Het Huis Utrecht is op zoek naar jou!

Floormanager

32 uur per week

Het Huis Utrecht is een makershuis voor onderzoek en experiment. Een bruisende en inspirerende plek waar verschillende netwerken bij elkaar komen. Er is ruimte voor artistiek onderzoek, voorstellingen, programma, bezoekers van ons café en stadstuin en verhuur voor seminars en congressen.

Als Floormanager vervul je een centrale rol in alle evenementen die in Het Huis worden georganiseerd.

Je verwelkomt onze gasten en bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en je collega’s. Je overziet wat er nodig is om iedereen te kunnen voorzien in hun behoeftes en stuurt collega’s aan op de uitvoering daarvan. Flexibiliteit, een vooruitkijkende blik en snel kunnen schakelen met de juiste prioriteiten zijn je tweede natuur. Je wordt blij van actief meedenken, durft je ideeën te uiten en beslissingen te nemen.

Een greep uit je werkzaamheden:

  • Ontvangen van gasten en bezoekers.
  • Zelfstandig uitvoeren van alle benodigde horecawerkzaamheden (meedraaien op de vloer).
  • Roosterplanning en het aansturen van ons horeca-team.
  • Plaatsen van bestellingen t.b.v. catering en café.
  • Afstemmen van het programma met de organisatoren van bijeenkomsten.
  • Actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze horeca.
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorkomen van de openbare ruimtes en het openen en/of netjes afsluiten van het pand.
  • Je bent het aanspreekpunt voor facilitaire zaken.

Wij zoeken:
Een sociaal en flexibel persoon die graag zowel solo als in teamverband werkt. Je vindt het leuk om (nieuwe) mensen te leren kennen. Je deinst niet terug voor een uitdaging, houdt van aanpakken, neemt verantwoordelijkheid en kan snel schakelen tussen werkzaamheden. Je lost graag problemen op, bent servicegericht en hebt ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie. BHV, SH en Haccp diploma’s zijn zeer gewenst maar niet noodzakelijk. Je bent bij voorkeur woonachtig in (de directe omgeving van) Utrecht.

Wat bieden wij jou?
Je werkt op een bruisende en inspirerende plek waar verschillende netwerken bij elkaar komen. Je bent onderdeel van een enthousiast hardwerkend team in een open cultuur op een prachtige werkplek in een voormalig schoolgebouw. Je hebt gratis toegang tot alle eigen programma’s en je werktijden zijn overdag, afgewisseld met avonduren en weekenden afhankelijk van programma’s.

Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 27 vakantiedagen bij een voltijds jaarcontract. Je bouwt pensioen op en we geven een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Geïnteresseerd?
Het Huis is een van de leukste culturele instellingen in Utrecht. Wij zijn een bouwende en groeiende organisatie, vol passie en ambitie. Die ambitie zit ook in het streven om ons team een afspiegeling te laten zijn van de diverse Nederlandse samenleving.

Het Huis Utrecht café is 5 dagen per week geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.00u. De werktijden wijken regelmatig af door de evenementen in de avonduren of weekenden.

Ben jij de Floormanager die we zoeken? Stuur je motivatie en cv vóór 25 juni naar vacatures@hethuisutrecht.nl, t.a.v. Christel Verveda o.v.v. sollicitatie Floormanager. De gesprekken vinden plaats op 5 en 6 juli. Je bent bij voorkeur beschikbaar per 16 augustus, startdatum in overleg.

Vragen? Neem contact op met Christel Verveda via christel@hethuisutrecht.nl of 030-2315844.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.