Go Short: Projectcoördinator Go Short Arnhem

Go Short in Nijmegen – Arnhem zoekt een Projectcoördinator Go Short Arnhem (regioplatform) voor circa 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 04-07-2021 Go Short is hét platform voor korte film en talent in Nederland. De organisatie is jaarrond actief op het gebied van ontwikkeling, presentatie, distributie en promotie van korte film en talentvolle makers. Het jaarlijkse internationale filmfestival in april, dat kwalificeert voor de Oscars, BAFTA en European Film Awards, is het hoogtepunt. Sinds 2019 organiseert Go Short een regio editie vanuit Arnhem in september en organiseert zij de Gelderland Film Pitch, een regio productie traject. Go Short heeft een unieke positie binnen het Nederlandse filmlandschap en is onderdeel van een stevig internationaal netwerk.

Wegens zwangerschapsverlof zoeken wij per direct een

Projectcoördinator Go Short Arnhem (regioplatform)

circa 24 uur per week

Realiseer jij graag toffe projecten, events en heb je een passie voor film(kunst) en jong talent. Hou je van improviseren, snel schakelen, overzicht bewaren en breng je graag programma, mensen en zaken samen? Schakel je moeiteloos tussen stragisch en operationeel niveau, heb je een breed netwerk in de stad Arnhem, een stevige visie op communicatie en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen. Dan zijn wij naar jou op zoek!

Vanwege het zwangerschapsverlof van onze huidige projectcoördinator, is Go Short per direct op zoek naar een ervaren projectcoördinator die de laatste voorbereidingen treft en de uitvoer van het festival en de Gelderland Film Meeting op zich neemt. Het gaat om een combinatiefunctie van enerzijds projectcoördinatie en anderzijds projectcommunicatie. Het gaat om een dynamische functie van ongeveer 24 uur per week met een fulltime piek tijdens de festivalperiode. De functie kan mogelijk gesplitst worden tussen twee personen, die eerder samengewerkt hebben. Go Short Arnhem vindt dit jaar plaats van 9 tot 12 september in Focus Filmtheater en op diverse andere locaties in de stad.

Over Go Short Arnhem
Dit jaar vindt de derde editie van Go Short Arnhem plaats. Nu de intensivering van de samenwerking tussen Arnhem en Nijmegen als cultuurpartners een feit is en er in de toekomst als stedelijke regio structureel wordt samengewerkt (025), is aanbod van Go Short in Arnhem geschoeid op de stad Arnhem en de Gelderse regio; met Arnhemse en regionale samenwerkingspartners, met aandacht voor Gelderse filmmakers en met oog voor het regionale publiek een logische stap om verder uit te werken. De centrale positie van Arnhem in de provincie die goed het Gelderse achterland bediend, het culturele profiel van de stad als productie- en makerstad, een prachtig filmtheater en de aanwezigheid van een hogeschool voor de kunsten: dit alles biedt volop kansen voor de organisatie van een aansprekend filmevenement voor makers en publiek met een regionale focus in het verlengde en als uitbreiding van het internationale ‘hoofd’ festival in Nijmegen.

Dit jaar zal Go Short Arnhem onder andere weer bestaan uit een divers filmprogramma in filmtheater Focus met nadruk op regionaal talent, de uitreiking van het Gouden Hert en een filmroute door de stad en een VR Cinema in Rozet. Filmprofesionals uit de regio komen samen in het kader van de Gelderland Film Meeting. Het inhoudelijke programma staat in de steigers, maar verdient verdere uitwerking en uitvoer.

Voor deze uitwerking en uitvoer is Go Short opzoek naar een projectcoördinator die

  • Het programma, het team en de betrokkenen tijdens het gehele project coördineert.
  • De lijntjes bij elkaar brengt en totaaloverzicht bewaart.
  • De visie en bijbehorende doelstelling nastreeft.
  • Moeiteloos kan schakelen tussen strategisch en operationeel niveau en het leuk vindt zelf ook de handen uit de mouwen te steken.
  • Contact onderhoud met creatieve en zakelijke partners en het netwerk waar mogelijk uitbreidt voor betere worteling in Arnhem.
  • Het regioprogramma verder uitrolt.
  • Een eigentijdse visie op communicatie heeft en zich inzet voor betere zichtbaarheid van het festival, publieksbereik en effectieve communicatie.
  • Impact en bezoekers genereert door middel van een stevige pers- en mediabenadering.
  • Aanspreekpunt is tijdens het festival van 9 tot 12 september 2021 voor partners, deelnemers en andere betrokkenen.
  • Verslaglegging en rapportages organiseert in beeld en geschrift.

Wij bieden
Een tijdelijke opdracht (bij voorkeur freelance) per direct of zo snel mogelijk tot en met half oktober. Go Short is onderdeel van het nieuwe festivalhuis, in het centrum van Nijmegen. Hier creëren we samen met drie andere festivals een inspirerende, informele en open workspace waarin samenwerking centraal staat. De dinsdag is onze samenwerkingsdag op kantoor ingericht volgens RIVM-richtlijnen. Bij voorkeur ben je dus op dinsdagen beschikbaar en aanwezig in Nijmegen. Andere uren zijn flexibel in te richten. Vergoeding is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Go Short is altijd op zoek naar cultureel ondernemend talent voor opvolgende opdrachten dus verdere samenwerking behoort tot de mogelijkheden.
Tot slot

Go Short wil een diverse organisatie zijn. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Ben je / zijn jullie geïnteresseerd?
Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar kirsten@goshort.nl onder vermelding van ‘projectcoördinator Arnhem’, liefst vandaag nog maar in ieder geval voor 4 juli 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.