Gebr. de Nobel: Medewerker Productie

Gebr. de Nobel in Leiden zoekt twee Medewerkers Productie voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 29-06-2021Gebr. de Nobel is een poppodium dat zich richt op Leiden en de regio Leiden. Wij programmeren een breed, divers en relevant scala aan popmuziek. Alle denkbare muziekgenres uit de popcultuur komen regelmatig voorbij. Met onze programmering verbinden wij ons aan een brede groep muziekliefhebbers in Leiden en de randstad.

Wij zijn op zoek naar twee

Medewerkers Productie

38 uur per week (fulltime)

Beschik je over een afgeronde opleiding evenementen organisatie (MBO-niveau) of een vergelijkbare opleiding, dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Ervaring op het gebied van productiewerk in de popcultuur is een pré. De medewerker productie die wij zoeken is geïnteresseerd in popcultuur levert een positieve bijdrage aan de teamspirit, is collegiaal, klantvriendelijk en in staat onze vrijwilligers enthousiast te begeleiden.

Functie inhoud
Als medewerker productie werkt je in opdracht van de programmeurs en voer je alle voorkomende werkzaamheden uit ter voorbereiding van de producties.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je verricht ondersteunende taken voor de programmeurs zoals het organiseren van overnachtingen, vervoer, maaltijden, enzovoort.
  • Je verzorgt de communicatie intern en naar de boekingsbureaus over de producties.
  • Je houdt toezicht op de artiestenverblijven en de voorzieningen voor de artiesten.
  • Je draagt zorg voor de bij het werk horende administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen & competenties

  • Je hebt minimaal MBO-niveau.
  • Je bent bekend met moderne communicatie- en automatiseringssystemen.
  • Je bent in staat om een ordelijke administratie bij te houden van je werkzaamheden.
  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je woont bij voorkeur in Leiden of de regio Leiden.
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht.

Wij bieden
Wij bieden je een fulltime dienstverband met leuke collega’s en een goede werksfeer. Wij streven naar een inclusieve samenleving waarin ruimte is voor iedereen ongeacht afkomst of geaardheid om zich te ontplooien. Wij willen maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrekken ons personeel daarin. Wij gaan er van uit dat ons personeel de maatschappelijke waardes die wij nastreven onderschrijft, uitdraagt en naleeft in en tijdens het werk.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) en volgen de cao popzalen. De functie medewerker productie wordt in de cao popzalen gewaardeerd in schaal 4 (de cao popzalen en de salarisregeling zijn te vinden op het internet).

Heb je interesse in de functie en denk je aan de criteria te voldoen?
Als je interesse hebt in de functie ontvangen wij graag een korte motivatie van maximaal één A4. Daarin leg je uit waarom jij de medewerker productie bent die wij zoeken. Stuur brief en CV ter attentie van Ruud Visser uiterlijk 29 juni 2021 per e-mail naar ruud@gebrdenobel.nl. Sollicitaties die na de sluitingsdatum binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Wij streven naar een dienstverband vanaf 1 juli 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.