Flyerman: Locatiemanager

Kom ons team versterken!

Flyerman in Amsterdam zoekt Locatiemanagers voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Fulltime, Oproepkracht, Parttime | Sluitingsdatum: geenFlyerman is specialist in de verspreiding van cultureel-drukwerk en beheert een landelijk netwerk van posterframes, postermuren, flyerrekken en flyerdisplays in de horeca en retail. Het netwerk van Flyerman heeft wekelijks miljoenen views.

Flyerman Amsterdam zoekt per direct

Locatiemanagers

32-40 uur per week

Dagelijks verzorgen wij door heel Nederland de promotie voor uiteenlopende culturele instellingen als musea, theatergezelschappen en schouwburgen, concertzalen, feesten en festival.

De distributie verzorgen wij onder andere in cafés, restaurants, winkels, musea, hotels, theaters, pop-podia, bibliotheken en onderwijs­instellingen in Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar iemand voor versterking van ons team die:

  • Altijd op de hoogte is van de leukste dingen om te doen in het weekend
  • Graag zelfstandig werkt, assertief maar ook sociaal is
  • Het leuk vindt om in de allernieuwste elektrische auto’s te rijden door Amsterdam en de stad op een andere manier te leren kennen
  • In bezit is van rijbewijs B

Je zal zelfstandig je eigen horecanetwerk beheren en uitbreiden in de stad met de mooiste posters, flyers en magazines om de cultuur in Amsterdam het beste zichtbaar te maken.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv naar: werken@flyerman.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.