Felixx Landscape Architects & Planners: Marketing & Communicatie Assistent

Felixx Landscape Architects & Planners in Rotterdam zoekt een Marketing & Communicatie Assistent voor minimaal 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-06-2021Felixx is een internationaal prijswinnend bureau voor landschapsarchitectuur dat bouwt aan een gezondere, duurzamere wereld. Het bureau is opgericht in 2014 en sindsdien gestaag gegroeid tot een enthousiast team van circa 35 ontwerpers, onderzoekers en ingenieurs. We willen blijven groeien, onze kennis verdiepen en ons werkveld verbreden.

Marketing & Communicatie Assistent

minimaal 32 uur per week

Voor uitbreiding van ons PR & Business Development team zijn we op zoek naar een ambitieuze Marketing & Communicatie assistent. Je wordt een sleutelfiguur in de verdere professionalisering van het bureau, en geeft samen met het team vorm aan de Marketing & Communicatie Strategie. Vanuit je functie help je Felixx te positioneren, en om kansen en opgaves om te zetten in spraakmakende en vernieuwende projecten.

In samenwerking met collega’s ondersteun je diverse Business Development en PR activiteiten: onderhouden en ontwikkelen van ons (digitaal)netwerk, assisteren bij marktonderzoek, actief scannen van tenderplatforms, voorbereiden van aanbestedingen, samenstellen bureau- en projectdocumentatie ten behoeve van Leads & Pitches, zowel in Nederland als internationaal.

Je hebt lef, bent creatief en wil je schrijftalent met enthousiasme inzetten om de onze boodschap over te brengen. Zonder het zakelijk aspect uit het oog te verliezen, weet je met liefde verbinding te maken. En… niet onbelangrijk, je geniet van het resultaat, want dat is zichtbaar.

Jouw profiel

  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Minimaal HBO diploma in marketing & communicatie (of vergelijkbaar), met een interesse voor (landschaps-)architectuur, en de bebouwde omgeving.
  • Minimaal drie jaar professionele ervaring in een gelijkaardige rol.
  • Uitstekende communicatieve, organisatorische vaardigheden.
  • Een schrijftalent, dat ideeën en schetsen kan omzetten in heldere en wervende teksten.
  • Een goed gevoel voor grafisch vormgeving en bedreven met Adobe-pakket (Indesign).
  • Een open, enthousiaste en onderzoekende werkhouding.
  • Affiniteit met multidisciplinaire samenwerking in een internationaal team.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Liefst woonachtig in de regio Rotterdam.

Interesse?
Solliciteer door je motivatiebrief in het Nederlands, een cv en een portfolio met relevant werk, in pdf-formaat (maximaal 10mb) te versturen naar deborah@felixx.nl onder vermelding van ‘Marketing & Communicatie Assistent’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.