DRIFT: Financial Administrator

Studio Drift_Drifter Coded Nature exhibition_Stedelijk Museum 2018 RonaldSmits

DRIFT in Amsterdam zoekt een Financial Administrator voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDRIFT, opgericht door Lonneke gordijn en Ralph Nauta, is een dynamische kunststudio die site specifieke, vaak kinetische, kunstwerken ontwikkelt waarin de nieuwste technologieën zijn verwerkt. DRIFT richt zich op de schijnbare tegenstellingen tussen natuur en technologie. De natuur is een toonaangevende inspiratiebron, waarbij het creatieve proces wordt gevoed door innovatie en technologie. DRIFT is internationaal georiënteerd en bevindt zich in het topsegment van de internationale kunst- en designwereld. In onze studio in Amsterdam werken we met 40 medewerkers met meer dan 10 nationaliteiten aan de ontwikkeling en productie van kunstwerken en installaties die worden verkocht en tentoongesteld over de hele wereld.

Wij zoeken per direct een

Financial Administrator

24-32 uur per week

Functieomschrijving
DRIFT is de afgelopen 10 jaar sterk gegroeid naar een omvang van 40 medewerkers en een omzet van 4,5 miljoen met een holdingstructuur en 2 werkmaatschappijen. In het kader van de voortdurende groei en professionalisering van de studio zijn we op zoek naar een Financial Administrator die de dagelijkse financiële administratie op zich neemt. Om succesvol te zijn binnen deze functie ben jij accuraat en integer. Jij weet te allen tijde het overzicht te houden, werkt nagenoeg foutloos en beschikt over een sterk cijfermatig inzicht. Jij bent een administratief talent en klaar voor een 2de of 3de stap in jouw loopbaan. De Financial Administrator rapporteert aan de Financial Manager die verantwoordelijk is voor de algehele financiële huishouding en processen binnen DRIFT. Je komt te werken in een leuk, stabiel en internationaal team waaraan we graag nieuw enthousiasme toegevoegd zien.

Verantwoordelijkheden

 • Verkoopfacturatie
 • Debiteurenbeheer
 • Crediteurenbeheer
 • Verwerking inkoopfacturatie
 • Voorbereiden van betaalopdrachten
 • Andere voorkomende administratieve werkzaamheden
 • Back-up van het Office Management

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding bedrijfsadministratie of boekhouding op minimaal MBO-niveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Zeer geroutineerd in het werken met Exact Online.
 • Zelfstandige werker die zijn eigen prioriteiten stelt en zijn eigen werkzaamheden plant.
 • Analytisch sterk en nauwkeurig.
 • Grote intrinsieke motivatie om te willen leren en groeien.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en een dosis humor.
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.

Reacties
Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan een motivatiebrief met CV en referenties naar Martino Bidotti, martino@studiodrift.com. Voor meer informatie over de studio, ga naar www.studiodrift.com. Voor vragen kun je bellen met Fanny Kramer, Financial Manager: 06-83219529.

Solliciteer!

Acquisitie voor het invullen van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.