Doornroosje: Medewerker Financiële Administratie

Doornroosje in Nijmegen zoekt een Medewerker Financiële Administratie voor 16 tot 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-07-2021Poppodium Doornroosje is al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Naast de hoofdlocatie aan het stationsplein exploiteert Doornroosje ook het kleinere poppodium Merleyn en is het (mede-)organisator van festivals als Oranjepop, Bevrijdingsfestival Nijmegen, Valkhof Festival en Het Nest. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een kundige, gedreven, grote flexibele schil worden in totaal bijna 500 activiteiten per jaar georganiseerd waarmee meer dan 500.000 muziekliefhebbers worden bereikt. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Doornroosje heeft kwaliteit, professionaliteit en respect hoog in het vaandel en er heerst een open en informele werksfeer. Liefde voor muziek is de grote gemene deler. We Do Music!

Doornroosje zoekt een

Medewerker Financiële Administratie

16 tot 28 uur per week

Als medewerker financiële administratie heb je te maken met een complexe administratie en boekhouding. Naast de administratie van Doornroosje is er ook een aparte administratie voor de stichtingen van Merleyn en de verschillende festivals. Je hebt te maken met zowel debiteuren- als crediteurenadministratie. Veel van de processen zijn geautomatiseerd, maar door de veelheid aan projecten van verschillende aard en omvang voelt het vaak niet als standaard. Bovendien heeft een belangrijk deel van de vaste medewerkers een combinatiefunctie, waardoor interne verantwoordelijkheden niet altijd logisch zijn.

Dit alles maakt dat je steeds scherp moet blijven en zelfstandig moet kunnen opereren. Maar je staat er uiteraard niet alleen voor! De afdeling financiële administratie bestaat uit drie personen en een externe controller. Je werkt samen met je twee collega’s en rapporteert aan de hoofd administratie, maar je zal soms ook alleen op de afdeling zitten en ad hoc beslissingen moeten nemen.

Zorg jij voor een strakke administratie en dat het proces van boeking tot liveshow optimaal verloopt? Zie jij een uitdaging in het werken in een dynamische en muzikale omgeving? Ben jij graag onderdeel van een klein team met een gedeelde passie? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over

 • Liefde voor muziek.
 • Mbo-plus werk- en denkniveau.
 • Een diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) óf
 • Een Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) met relevante werkervaring.
 • Kennis van geautomatiseerde processen en boekhoudsystemen (Afas).
 • Kennis van en ervaring met Office365 en specifiek Excel.

En daarbij

 • Stel je je actief op en hou je anderen scherp.
 • Onderneem je actie als je problemen voorziet.
 • Werk je efficiënt, zorgvuldig, netjes en volgens procedure.
 • Kijk je over de muren van je eigen team en afdeling heen.
 • Heb je oog voor detail.
 • Kan je in drukke periodes het hoofd koel houden en heb je een flexibele werkhouding.
 • Ben je integer.
 • Woon je in of in de omgeving van Nijmegen.

Wij bieden

 • Een prettige werkplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: ‘We Do Music’.
 • Bij een poppodium passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot shows.
 • Een aanstelling met een salaris conform schaal 5 van de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals (cao-NPF).

Doornroosje onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van haar publiek en daarmee de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met cv kunnen uiterlijk tot en met 4 juli 2021 gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Financiële Administratie’; bij ontvangst sturen wij een ontvangstbevestiging. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 12 juli 2021 in Doornroosje, Stationsplein 11A, 6512 AB Nijmegen. Voor meer informatie kan je kijken op www.doornroosje.nl, mailen naar patricia@doornroosje.nl of bellen met 024-3554243.

Zonder motivatiebrief wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.