DeLaMar Theater: Junior Marketing- en Communicatie-medewerker

DeLaMar Theater in Amsterdam zoekt een Junior Marketing- en Communicatiemedewerker voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 24-06-2021DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Midden in de hoofdstad vind je zachte rode stoelen, sfeervolle foyers en een goud omlijnd toneel. Een plek waar de theatergeschiedenis voelbaar is; in het vroegere Nieuwe De la Mar Theater schitterden talloze legendes als Wim Kan en Wim Sonneveld. Na een grondige verbouwing werd ons theater in 2010 opnieuw geopend en omgedoopt tot DeLaMar Theater. Sindsdien kan het publiek weer genieten van mooie musicals, indrukwekkend toneel, prachtige muziek en hilarisch cabaret. Grote successen zijn onder Hij gelooft in mij, Lazarus, Peter Pannekoek, Melk & dadels en Showponies.

Junior Marketing- & Communicatiemedewerker

32-40 uur per week

Voor onze marketingafdeling zijn we op zoek naar een junior medewerker om dit veelzijdige team te versterken. De marketingafdeling is de plek waar vanuit we zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met alle prachtige voorstellingen. Dit doen we via zowel offline kanalen (printadvertenties, buitenreclame, brochures) als online (website, nieuwsbrieven, social media). Een gezellige en creatieve afdeling, waarbij je nauw betrokken bent bij alles wat er in het theater te zien is.

Je functie
Als junior marketing- en communicatiemedewerker werk je nauw samen met de online marketeer die de lead heeft in de ontwikkeling van de marketingplannen. Binnen dat plan ben je onder andere verantwoordelijk voor de (offline) voorstellingsmarketing. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de producenten als het gaat om de marketing voor een voorstelling en zorgt ervoor dat dit contact op een fijne manier verloopt. Ook ondersteun je bij het bewaken van budgetten en bij het plannen van campagnes gericht op DeLaMar Theater in het algemeen. Hiernaast draag je bij aan het doorvertalen van DeLaMar Theater-huisstijl in al onze uitingen.

Je vindt het leuk om

 • Samen met een team te zorgen voor de optimale kaartverkoop. Je houdt de vastgestelde targets in gedachten en monitort de resultaten om alle communicatiemiddelen zo goed mogelijk in te zetten;
 • De relaties van DeLaMar Theater met producenten en eventuele andere betrokkenen te onderhouden, optimaliseren en uit te breiden;
 • Campagnes voor voorstellingen en evenementen in overleg met de producent of organisatie op te stellen en uit te voeren;
 • Vormgevers en onze drukker aan te sturen voor het ontwikkelen van publiciteitsmaterialen;
 • Actief mee te denken over campagnes gericht op DeLaMar Theater als merk;
 • Een bijdrage te leveren aan initiatieven of creatieve ideeën die leiden tot een groter of gerichter bereik van ons publiek.

Je bent

 • Communicatief vaardig en goed in het onderhouden van professionele relaties;
 • Betrouwbaar naar collega’s, producenten en andere betrokkenen. Taken, beloftes en toezeggingen kom je na;
 • Iemand die van regelen houdt en te allen tijden overzicht bewaart;
 • Oplossingsgericht, je neemt initiatief en signaleert kansen of knelpunten;
 • Een theaterliefhebber die graag naar voorstellingen gaat en op de hoogte blijft van ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Beschikbaar vanaf 1 augustus.

Je krijgt

 • Een inspirerende en uitdagende werkplek en functie (32-40 uur per week) in het mooiste theater van Nederland in hartje Amsterdam;
 • Een marktconform salaris volgens de cao Toneel en Dans;
 • Alle benodigde trainingen en cursussen die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van deze functie;
 • De mogelijkheid om de voorstellingen in ons theater te bezoeken.

Ben je enthousiast geworden en wil je bij ons komen werken? Dan mag je je motivatie en cv vóór 24 juni naar sophie.braam@delamar.nl sturen, onder vermelding van ‘junior marketing- en communicatiemedewerker’.

Wij vinden het belangrijk dat de diversiteit van Amsterdam terug te zien is in ons team en daarom selecteren wij bewust op diversiteit. We vinden dat je jouw identiteit met trots mag uitdragen en zeker niet hoeft te verbergen. Toch mag je bij ons ook anoniem solliciteren; zo hopen we dat zo veel mogelijk geschikte kandidaten zichzelf een kans gunnen op een baan bij DeLaMar Theater. Wil je anoniem solliciteren? Stuur dan een motivatiebrief en cv zonder persoonsgegevens en vermeld alleen je contactgegevens. Heb je verdere vragen, stuur dan gerust een mail naar voornoemd adres.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.