De Theaterloods Radio Kootwijk: Directieondersteuner

De Theaterloods Radio Kootwijk in Radio Kootwijk zoekt een Directieondersteuner met focus op relatiebeheer en administratieve ondersteuning voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 08-08-2021Wil jij met jouw inzet een belangrijke bijdrage leveren aan een team van TheaterMakers, kunstenaars en andere deskundigen dat zich richt op diverse langlopende programma’s voor grote organisaties?

Impactvolle programma’s gericht op actuele, maatschappelijke en organisatievraagstukken, die via de beleving van kunst aan bod komen.

Solliciteer dan nu op de functie op de meest iconische plek in Nederland.

Directieondersteuner

met focus op relatiebeheer en administratieve ondersteuning

40 uur per week

Waar ga je aan de slag?
Midden in een uitgestrekt natuurgebied op de Veluwe – in Radio Kootwijk, bevindt zich De Theaterloods. Ook wel een ‘kuuroord voor werk, leven en liefde’ genoemd. Een bijzondere plek waar dagelijks met kunst, cultuur, natuur en wetenschap impactvolle programma’s worden geboden voor organisaties samen met een hecht team van kunstenaars, wetenschappers en organisatiecoaches. De Theaterloods heeft een eigen theaterzaal met een capaciteit voor 150 personen en beschikt daarnaast over diverse sub-ruimtes en een mogelijkheid om culinair te genieten in ons restaurant ‘De Werkplaats’.

De Theaterloods is ook de thuisbasis van TheaterMakers Radio Kootwijk (TMRK) dat al 20 jaar geëngageerde theatervoorstellingen maakt met een team gerenommeerde acteurs en muzikanten. Voorstellingen op het snijvlak van werk, leven en liefde. Uniek aan TheaterMakers Radio Kootwijk zijn de voorstellingen die in opdracht van en in coproductie met organisaties worden gemaakt. Voorstellingen over actuele en maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld; wetenschappelijke integriteit, de energietransitie en sociale veiligheid.

Zo heeft TMRK spraakmakende voorstellingen gemaakt voor onder andere Universiteit Twente, De Koninklijke Landmacht, De Nationale Politie, het RadboudUMC, Philadelphia Zorg en het Openbaar Ministerie. Veel van de voorstellingen vormen een onderdeel van een groter programma.

Waarom deze vacature?
Impactvolle en inspirerende programma’s die van waarde zijn, die ertoe doen, die raken en verbinden. Door corona hebben we de mogelijkheid gehad om weer nieuwe actuele programma’s te ontwikkelen die van grote waarde zijn in het post-coronatijdperk. Juist nu willen we nog meer impact creëren en mensen inspireren op de vraag; ‘wat is van waarde’. En we zien de vraag van organisaties hierop toenemen, daarom zoeken we een ervaren directieondersteuner die ondersteuning kan bieden om deze organisatievragen te verbinden met de aanpak van TMRK en De Theaterloods. Zodat we samen nog meer impact kunnen creëren met onze voorstellingen en programma’s.

Wie ben jij?
Na enkele jaren werkervaring in een gelijksoortige functie begrijp je als geen ander wat deze rol écht gaat inhouden. Jij weet dat geen dag hetzelfde is en dat je steeds schakelt tussen de verschillende vragen, werkzaamheden en projecten. Maar dat niet alleen: ook draai je af en toe mee in het productieteam in De Theaterloods. Het opvolgen van contacten met (klant)relaties is een belangrijk onderdeel van jouw functie. En als het meezit, regel je dan ook gelijk in afstemming met de zakelijke directie, het zakelijke deel – waaronder de offerte. Wat er ook op een dag gebeurt; jij blijft kalm in vrijwel iedere situatie; je laat je niet op stang jagen door de drukte en de diverse door elkaar lopende programma’s en projecten. En als je écht focus hebt, stel je daarnaast gerust de prioriteiten vast voor al andere werkzaamheden. Zoals het opmaken van facturen of het verwerken van andere administratieve zaken. En dan alsnog het hoofd koel houden… Lang niet iedereen doet het je na.

Wat neem je mee?

 • Minimaal hbo en bij voorkeur een academisch denk- en werkniveau
 • De kwaliteit om verbanden te leggen en snel tussen de diverse vraagstukken te schakelen
 • Maatschappelijke betrokkenheid
 • Zakelijk inzicht en ondernemerschap
 • Ervaring met en het aanbieden van ideeën en concepten
 • Affiniteit met theater, kunst, cultuur, natuur, wetenschap en filosofie
 • Gevoel voor prioritering
 • Een grote dosis energie en zelfstandigheid
 • Uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden

Wij bieden jou;
Een plek waar jij jouw kennis en kunde volop kunt inzetten en waar je ruimte hebt voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling naar een rol waar jij zelfstandige projecten coördineert en relaties beheert.

En onderdeel te zijn van;

 • Een unieke organisatie met 20 jaar ervaring in het realiseren van impactvolle en inspirerende theatervoorstellingen en programma’s.
 • Voorloper op het gebied van creatieve multimediale programma’s en concepten
 • Een team professionals met topsportmentaliteit omdat we tot het beste resultaat willen komen
 • Een bevlogen club vakmensen die samen veel plezier hebben in dat wat zij doen.

Wij samen…

 • zijn een ondernemend team dat zich blijft ontwikkelen en blijft groeien in deze uitdagende tijd waar de vraag ‘wat is van waarde’ actueler is dan ooit…

Meer weten?
Hebben wij je getriggerd om te solliciteren? Deel dan je motivatie met ons en stuur die samen met je cv naar info@detheaterloods.nl Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De sluitingsdatum is 8 augustus 2021.

Selectieprocedure
De eerste sollicitatieronde zal (online) plaats vinden op 17 en 18 augustus. Ronde 2 zal een vervolggesprek zijn en er zal eventueel een assessment afgenomen worden. Soort dienstverband: fulltime.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.