De Gitaaracademie: Docent Gitaar Singer-Songwriter

De Gitaaracademie in Rotterdam zoekt een Docent Gitaar Singer-Songwriter (allround) voor 2-10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 25-06-2021De Gitaaracademie is DE gitaarschool in Rotterdam, Capelle en Lochem (en breidt uit naar meer steden). Met een geweldig team van gediplomeerde docenten en een gestaag groeiend aantal trouwe en zeer gemotiveerde leerlingen. We zijn een van de weinige scholen die zonder subsidie al zolang bestaan en bieden voor docent en leerling een stabiele basis voor de beste gitaarlessen.

Wij zoeken in Rotterdam en Capelle aan den IJssel een

Docent Gitaar Singer-Songwriter

(allround)

2-10 uur per week

We zoeken een ervaren docent die zowel gitaarles (voornamelijk akoestische gitaar staal en nylonsnarig) alsmede ook goed kan zingen en liedbegeleiding in zijn/haar lessen kan geven. Hoe allrounder je bent hoe beter je past in het hiaat dat we momenteel hebben in ons team. We zoeken iemand die naast individuele en duo lessen ook groepscursussen kan verzorgen (singer-songwriter).

Het gaat om lesgeven op de dinsdag in onze locatie Talmastraat te Rotterdam en vrijdag in Capelle aan den IJssel. Ingaand per 1 september.

We krijgen als school steeds meer vraag naar lessen waarbij ook gezongen kan worden en daarvoor hebben wij nog geen docent in huis. Je zult via ons snel een praktijk kunnen opbouwen waarbij we uitgaan van voorlopig 1 à 2 dagen.

Ben jij die docent die lesgeven echt leuk vind, zelfstandig en verantwoordelijk is, goed met mensen om kan gaan, je eigen administratie als zzp’er kan voeren en zin heeft om de schouders eronder te zetten in onze leuke school?

Je werkt bij ons als zzp’er met een jaarlijks stijgend uurloon (waarbij verschil wordt gemaakt of je individuele of groepslessen geeft).

Stuur dan een sollicitatiebrief ter attentie van Nathasja van Rosse.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.