de Bibliotheek Enschede: Marketing & Communicatie Adviseur

De Bibliotheek Enschede in Enschede zoekt een Marketing & Communicatie Adviseur voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 11-07-2021Bibliotheek Enschede is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer!

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren adviseur voor onze tijdelijke functie op het gebied van communicatie & marketing. Je vervangt een collega tijdens haar zwangerschapsverlof, voor de duur van vier maanden. Je werkt met een klein team in een leuke, veranderende organisatie die momenteel volop in beweging is. Wij zoeken daarom een adviseur met daadkracht en met aantoonbare ervaring in en affiniteit met zowel interne als externe communicatie. Je beschikt over een vlotte pen, weet van aanpakken en bent in staat om zelfstandig te opereren. Een selectie van de onderwerpen waar het team aan werkt, en jij verantwoordelijk voor wordt:

  • (Herinrichten) van klantcommunicatie
  • Interne communicatie
  • Doorontwikkeling Intranet

Daarnaast werk je mee aan projecten die we aan het opzetten zijn ten behoeve van leesbevordering, leesplezier, ontmoeting en debat. De toekomstbestendige en zich vernieuwende bibliotheek gaat namelijk een steeds bredere maatschappelijke, educatieve en culturele rol vervullen.

Marketing & Communicatie Adviseur

ter vervanging van zwangerschapsverlof

20 uur per week

Wat vragen we van jou?

  • Hbo-werk- en -denkniveau op het gebied van marketing/ communicatie
  • Flexibel en kan zelfstandig werken
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Ervaring met interne communicatie alsook het gebruik van Intranet
  • Klantgericht; ervaring op het gebied van klantcommunicatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Dit bieden we jou:
Een tijdelijk contract voor de duur van vier maanden. Onze voorkeur gaat uit naar een tijdelijke medewerker in dienstverband. We staan ook open voor interim/ zzp’ers voor deze zwangerschapsvervanging. Salarisinpassing conform de cao Bibliotheken.

Interesse?
Meld je dan mét cv en motivatie bij Patty Rademaker (adviseur Marketing & Communicatie) via p.rademaker@bibliotheekenschede.nl. Je kunt reageren tot en met 11 juli 2021. Gesprekken vinden in juli/ begin augustus plaats. De startdatum zullen we in overleg bepalen maar is bij voorkeur halverwege augustus 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.