Cool kunst en cultuur: Docent Zang / Koordirigent

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard zoekt een Docent Zang / Koordirigent voor circa 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 28-06-2021Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de dertien jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers. Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Heerhugowaard.

Per september 2021 zijn we op zoek naar een

Docent Zang / Koordirigent

Circa 12 uur per week

Over de functie
De educatie-afdeling van Cool bestaat uit een enthousiast en hoogwaardig docententeam dat zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs verzorgt, als projecten, cursussen en workshops op basis- en middelbare scholen in Heerhugowaard en Langedijk.

De vacature omvat drie verschillende taken, namelijk:

 • Dirigent kinderkoor The Voices of Cool, 30 weken op dinsdag van 16.00 tot 16.45 uur.
 • Dirigent Male Vocal Group, 10 weken op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur.
 • Docent zang, ter vervanging van zwangerschapsverlof (25 oktober 2021-18 februari 2022), op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, circa 10 uur per week.

We verwachten dat je als freelance docent zang de eigen lessen voorbereidt, organiseert, uitvoert en evalueert. Ervaring met het opzetten en geven van individuele- en duolessen is gewenst, net als het lesgeven op verschillende niveaus, aansluitend bij de ontwikkelingen in het werkveld en het actuele aanbod van Cool.

Over jou
We zoeken een ‘Coollega’ die:

 • Een opleiding zang aan het conservatorium heeft afgerond, bij voorkeur ook geschoold in / ervaring met koordirectie.
 • De Nederlandse taal goed beheerst.
 • Aantoonbare ervaring heeft als docent zang.
 • Representatief en klantgericht is.
 • Teamspeler is.
 • Kan motiveren en coachen.
 • Accuraat is.
 • Bewust is van de organisatie Cool en van de culturele omgeving waarin het werk gedaan wordt.

Wij bieden

 • Werkgelegenheid in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team, gevestigd in een gebouw met uitstekende voorzieningen.
 • De freelance docenten die werkzaam zijn voor Cool kunst en cultuur dienen ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en zijn in het bezit van een geldige VOG.
 • De overeenkomst van opdracht geldt voor één lesseizoen, met de mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 28 juni 2021 je motivatie met cv en foto naar pz@coolkunstencultuur.nl ter attentie van Vera Rademaekers. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via vera@coolkunstencultuur.nl. De selectiegesprekken vinden plaats in week 27.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.