Cool kunst en cultuur: Coördinator Vrijetijdsonderwijs

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard zoekt een Coördinator Vrijetijdsonderwijs voor 0,4 fte (14,4 uur per week) | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 28-06-2021Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de dertien jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers. Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Heerhugowaard

Voor de afdeling Educatie, Vrijetijdsonderwijs zijn wij per 18 oktober 2021 op zoek naar een invulling van de vacature

Coördinator Vrijetijdsonderwijs

0,4 fte (14,4 uur per week) | Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met zwangerschapsverlof

Over de functie
De Coördinator Vrijetijdsonderwijs:

 • Is verantwoordelijk voor het leidinggeven aan en de geleverde kwaliteit van de docenten en medewerkers.
 • Is verantwoordelijk voor uitvoering van vastgesteld beleid binnen vastgestelde begrotingen en aangegeven kaders.
 • Is verantwoordelijk voor inzet van docenten (zowel in dienstverband als zzp’ers).
 • Draagt bij aan de visie en beleid van Cool en het uitdragen daarvan.
 • Werkt samen en stemt af met relevante (interne en externe) partijen.
 • Ontwikkelt actief de samenwerking met de afdeling Cool voor School.
 • Rapporteert aan de directeur.

Over jou

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding. Een muzikale opleiding is een pre.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de cultuureducatie en ervaring met het leidinggeven aan professionals.
 • Je hebt een visie op cultuuronderwijs in de vrijetijd en weet deze ook te vertalen naar vernieuwing van programma’s.
 • Je weet verbinding te creëren binnen het team en met de verschillende samenwerkingspartners.
 • Je bent voor de docenten en medewerkers inspirerend en weet de afdeling te positioneren zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Je beschikt over een ondernemende mentaliteit en bent financieel kundig.

Wij bieden
Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten en die van anderen te ontplooien. De omvang van de functie is voor 14,4 uur per week. In verband met een zwangerschapsverlof betreft het een dienstverband van vier maanden. De salariëring is conform salarisschaal 10 van de CAO Kunsteducatie.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 28 juni je motivatie met cv en foto naar pz@coolkunstencultuur.nl ter attentie van Lineke Kortekaas. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via pz@coolkunstencultuur.nl. De selectiegesprekken vinden plaats in week 27.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.