Chassé Theater: Productievoorbereider

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Productievoorbereider voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-06-2021Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Wij zoeken voor onze technische afdeling een

Productievoorbereider

32 uur per week

Wat ga je bij ons doen?
Als productievoorbereider motiveert het jou dat onze voorstellingen tot in de puntjes goed zijn voorbereid. Je weet wat er technisch en productioneel moet worden klaargezet om een artiest of gezelschap optimaal te ontvangen. Met jouw vastberadenheid en enthousiasme zorg je ervoor dat de voorstelling vlot kan worden opgebouwd. Zo maak je afspraken met gezelschappen, producenten en artiesten en maak je een overzichtelijk draaiboek zodat je technische collega’s op de dag van de voorstelling deze probleemloos kunnen opbouwen. Je signaleert eventuele productionele problemen en je lost deze meteen zelf op. Tevens zorg je voor een efficiënte en optimale personeelsplanning van de theatertechnici.

Zonder jou is er geen theater, kortom: jij faciliteert het applaus!

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van een goede voorbereiding. Jij ziet een uitdaging in het omhooghouden van zoveel mogelijk ballen zonder dat je daarbij het overzicht verliest. Verder:

  • Ben je sociaal, ben je behulpzaam van aard en werk je graag samen.
  • Je bent precies, kan goed prioriteiten stellen en overzicht houden.
  • Werk je zelfstandig, zie je welke werkzaamheden gedaan moeten worden en ga je meteen aan de slag.
  • Heb je een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren werkervaring als productievoorbereider of planner.
  • Ga je zelf ook regelmatig naar theater of film.

Ben jij die gedreven productievoorbereider die het applaus faciliteert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden:
Als productievoorbereider kom je terecht in een zelfstandig opererend team van 4 personen dat met plezier werkt aan alle productievoorbereidingen. De werkzaamheden starten in samenspraak per augustus. Wij bieden een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia in schaal 5.

Als organisatie zetten wij in op groei en ontwikkeling. Wij bieden jou vooral een inspirerende werkomgeving, een plek waar je jezelf kunt zijn, waar ruimte is voor opleiding en ontplooiing. In het vorig jaar gehouden arbeidstevredenheidsonderzoek onder alle medewerkers, beoordeelden zij het werken bij Chassé Theater met een prachtige 7,9. Maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt er zich thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Ook van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

Code Culturele Diversiteit
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.

Word jij hier gelukkig van?
Meld je dan aan voor onze banenmarkt op 22 juni. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-530 31 88 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.