BIMHUIS: Horecamedewerkers

Het BIMHUIS in Amsterdam zoekt Horecamedewerkers voor 2 diensten per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenWerken op een prachtige plek aan het IJ met enthousiaste collega’s?

Het BIMHUIS is al sinds 1974 een knooppunt in het nationale en internationale netwerk van grensverleggende muziek. We organiseren meer dan 300 concerten en (zakelijke) evenementen per jaar. Bij ons aan het IJ vieren we jazzgeschiedenis, ontwikkelt talent zich en blijven we altijd in ontwikkeling en bezig met het verleggen van grenzen.

Het BIMHUIS zoekt flexibele

Horecamedewerkers

2 diensten per week

Als horecamedewerker serveer je maaltijden tijdens de restaurant-uren en sta je tijdens het concert achter de bar. Wij zoeken flexibele collega’s met enige ervaring in de horeca, die bereid zijn om tot laat te werken op concertavonden en zo nu en dan ook bij een zakelijke verhuur overdag ons team te komen versterken.

Bij voorkeur ben je als kandidaat voor bovenstaande vacature ten minste 2 avonden per week beschikbaar en woon je in (de omgeving van) Amsterdam. Als werknemer van het BIMHUIS werk je in een hecht team van enthousiaste mensen, op een van de mooiste locaties van Amsterdam. Als je een passie hebt voor jazz, heb je veel te bespreken met je collega’s en bezoekers.

In het kort:
Wat vragen we van een horecamedewerker

  • Ten minste 2 dagen per week beschikbaar
  • Communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels!
  • Snel kunnen schakelen
  • Flexibel inzetbaar zijn (de concerten zijn ’s avonds en in het weekend)
  • Woonachtig in Amsterdam of omstreken

Wij bieden

  • Je maakt de mooiste jazzconcerten mogelijk (en mee)
  • De mogelijkheid veel te leren
  • Maar je krijgt ook veel eigen verantwoordelijkheid
  • Uitzicht over ’t IJ, vanaf je werkplek
  • Veel energie en vrolijkheid

Stuur je cv en motivatie naar: vacature@bimhuis.nl. Neem voor vragen contact op met Operationeel bedrijfsleider Bas Velkers, 020-788 21 50.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.