BIMHUIS: Floormanager

Het BIMHUIS in Amsterdam zoekt een Floormanager voor 2 à 3 diensten per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenWerken op een prachtige plek aan het IJ met enthousiaste collega’s?

Het BIMHUIS is al sinds 1974 een knooppunt in het nationale en internationale netwerk van grensverleggende muziek. We organiseren meer dan 300 concerten en (zakelijke) evenementen per jaar. Bij ons aan het IJ vieren we jazzgeschiedenis, ontwikkelt talent zich en blijven we altijd in ontwikkeling en bezig met het verleggen van grenzen.

Het BIMHUIS zoekt een flexibele parttime

Floormanager

2 à 3 diensten per week

Wat vragen we van een Floormanager
Het BIMHUIS heeft evenementen in de avond maar ook overdag. In beide gevallen geef je als meewerkende floormanager leiding aan het horeca- en kassateam. Als floormanager ben je als spil van de avond of zakelijk evenement het aanspreekpunt voor gasten en collega’s. En draag je zorg voor een goed verloop van het evenement. Daarnaast ben je tijdens je dienst verantwoordelijk voor de uren van je team en financiële administratie van de bar en ticketverkoop.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is belangrijk dat je ervaring hebt met het leidinggeven in de horeca en overzicht kunt houden tijdens drukke momenten. Er zijn geen vaste werkdagen per week, maar diensten worden een maand vooraf op basis van beschikbaarheid ingepland. Wij zijn op zoek naar iemand die 2 à 3 diensten per week beschikbaar is en in (de omgeving van) Amsterdam woont. In het bezit van BHV- en Sociale Hygiëne (SVH) diploma’s is een pre.

Wij bieden
Als werknemer van het BIMHUIS werk je in een hecht team van enthousiaste mensen, op een van de mooiste locaties van Amsterdam. Als je een passie hebt voor muziek, heb je veel te bespreken met je collega’s en bezoekers en je kunt gratis BIMHUIS concerten bezoeken.

Stuur je cv en motivatie naar: vacature@bimhuis.nl. Neem voor vragen contact op met Bas Velkers, operationeel bedrijfsleider, 020-788 21 50.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.