Bibliotheek Gooi en meer: Vestigingscoördinator

Bibliotheek Gooi en meer in Weesp zoekt een Vestigingscoördinator voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 20-06-2021Wie zijn wij?

Bibliotheek Gooi en meer heeft zes vestigingen en twee servicepunten. Met meer dan 50 medewerkers en ruim 350 vrijwilligers staan wij klaar voor onze gasten. We werken samen met en voor maatschappelijke partners, scholen en gemeenten. Als bibliotheek willen we de wereld van mensen groter maken door het stimuleren van lezen, leren en ontmoeten.

Hoe doen we dat?
Gastvrij: iedereen voelt zich bij ons thuis.
Verbindend: iedereen doet mee.
Inspirerend: we hebben passend aanbod voor iedereen.

Bibliotheek Gooi en meer zoekt een

Vestigingscoördinator

24 uur per week tot en met 31 december 2021

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de vestiging en geeft op zo’n manier leiding dat de gast in alles centraal staat. Je zorgt dat iedereen zich thuis voelt in jouw vestiging. Samen met je team ga je voor het beste resultaat. Je coacht en begeleidt je medewerkers, vrijwilligers en ontwikkelt hen tot vakmensen. Onder jouw enthousiaste leiding voldoet de vestiging aan de gestelde eisen rondom kwaliteit, organisatie en gastgerichtheid. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van activiteiten die je samen met collega’s en samenwerkingspartners ontwikkelt. Door actief netwerken en relatiebeheer bereik je meer bekendheid en samenwerking in het werkgebied, wat zorgt voor groei in het aantal leden.

Wat breng je mee?

  • In verband met de duur van deze tijdelijke functie is bibliotheekervaring en ervaring Wise (ledenadministratiesoftware) gewenst.
  • Je denkt vanuit het belang van de gast.
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO4 opleiding en het daarbij passende werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met het coachen en aansturen van medewerkers en vrijwilligers.

Waarom kies je voor ons?

  • Wij zijn een organisatie in beweging met een grote maatschappelijke ambitie waar jij deel van uit kunt maken.
  • We willen je de mogelijkheid bieden om je te ontwikkelen in de bibliotheek.
  • Je krijgt een passend salaris van ons op basis van de CAO Openbare Bibliotheken (schaal 7/8, afhankelijk van kennis en ervaring).

Solliciteren?
Pas jij in het bovenstaande profiel en kom je graag bij ons werken? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV vóór 21 juni 2021 ter attentie van Annerie van Nieuwenhuizen via: avnieuwenhuizen@bibliotheekgooienmeer.nl .

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.