Studio Noa Verhofstad: Allround Stagiair(e) Design en Productie

Studio Noa Verhofstad in Zaandam zoekt een Allround Stagiair(e) Design en Productie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 15-06-2021


Studio Noa Verhofstad is een multidisciplinaire ontwerp studio en werd in 2011 opgericht door creatief directeur Noa Verhofstad. Noa Verhofstad en haar creatieve team realiseren voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in zowel binnen als buitenland projecten en campagnes op het gebied van mode, kunst en reclame. We ontwerpen etalages, bouwen installaties, settings, decors en objecten, realiseren fotoshoots, tv-commercials en korte films. Leidend bij alle projecten die we uitvoeren is onze unieke relatie met materialen en technieken waarbij alle creaties vanaf de grond worden opgebouwd. ‘Voor iedere opdrachtgever ontwikkelen we een commerciële en artistieke visie en creëren daarvoor een unieke visuele ervaring die we vertalen naar een passend medium’. De stijl van Studio Noa Verhofstad is gebaseerd op een speelse benadering van de werkelijkheid, waarbij met liefde en kennis voor vakmanschap en handwerk een sterke beeldtaal wordt gecreëerd passend bij de signatuur van de opdrachtgever.

Wij zoeken per augustus 2021 voor een periode van vijf tot zes maanden een allround stagiair(e) die ons team komt versterken.

Allround Stagiair(e) Design en Productie

32 uur per week

Als stagiair(e) ben je betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten. Je bent onderdeel van een klein team waarin je een veelzijdigheid aan werkzaamheden zult gaan uitvoeren. Het ondersteunen van het creatieve team houdt in dat je mee helpt met het realiseren en uitvoeren van diverse ontwerpen en het vervaardigen van objecten. Ook het opbouwen op locatie in binnen en buitenland kan tot de werkzaamheden behoren.

Werkzaamheden

 • Allround ondersteuning van het creatieve team.
 • Het maken van schetsen in illustrator en photoshop.
 • Het bouwen en vervaardigen van sets en props.
 • Productionele taken.

Wij vragen van jou

 • HBO werk- en denkniveau, studerend aan een kunstacademie of design opleiding.
 • Uitstekende vaardigheden en skills op maakgebied (handig, vaardig in het werken met verschillende materialen en technieken).
 • Een zelfstandige en flexibele werkhouding.
 • Een gedreven en gepassioneerde persoonlijkheid.
 • Uitstekende kennis van illustrator en photoshop (overweg kunnen met 3d programma’s is een pre).
 • Representatief, secuur, stressbestendig, sociaal en enthousiast.

Wij bieden jou

 • Een bijzondere en inspirerende leer- en werkomgeving.
 • Een stagevergoeding van € 200,- per maand (bij een stage van 32 uur per week).

Wij nemen je tijdens jouw stage mee langs alle facetten van het creatieve proces, van idee tot resultaat. Je komt in contact met verschillende productiebedrijven, opdrachtgevers en makers. Je komt terecht in een klein team waarin veel wordt overlegd en samengewerkt. Er is daardoor voldoende ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling.

Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en CV ter attentie van Noa Verhofstad vóór 15 juni 2021 naar: info@noaverhofstad.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.