Stichting Groundbreakers: Verkoopconsultant

Stichting Groundbreakers in Heiloo zoekt een Verkoopconsultant voor 8 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-06-2021Dansgezelschap Groundbreakers is een Noord-Hollands dansgezelschap dat Moderne dans en cross-over dansproducties maakt voor Jongeren met actuele en voor de doelgroep relevante thema’s. De relatie met het publiek vinden wij reuze belangrijk, en met een stevige impuls werken wij aan de ontwikkeling van een kwalitatief en toegankelijk aanbod.

Met de internationale dansproducties die Groundbreakers produceert is de focus op cultuur inhoudelijk, artistieke fascinatie, vakmanschap, ontwikkeling van danstaal. Het tot stand komen van samenwerking met dansers, kunstenaars, muzikanten, amateurs en creatieve professionals. Juist omdat de wereld om ons heen voortdurend verandert willen wij het publiek prikkelen met fantastische cross-over dans, soms met spannende wereldmuziek, soms met een spetterend decor of geweldige kostuums. Culturele exchange, dans en cultuur mengen (nieuw en oud) vinden wij een uitdaging, waardevol en passend in Nederland.

Groundbreakers bestaat al 12 jaar. Het publiek heeft deze dansdrama’s kunnen beleven in Nederlandse theaters, op festivals, op locatie, op school en in Internationale theaters, met name in China.

Sales Kunst Cultuur – Gezocht ‘een ware handelsgeest met enorme passie voor cultuur’.

Verkoopconsultant

8 tot 40 uur per week

Je bent een enthousiaste Verkoopconsultant (freelance). Met jouw verbindende kwaliteiten voer je een pro-actieve marktbenadering (zowel landelijk als voor cultuur in de regio) om sales van dansvoorstellingen en culturele activiteiten die onze maatschappij versterken te realiseren met daaraan gekoppelde (financiële) targets. Deze 100% sales functie is passend als je hart sneller gaat kloppen van betrokkenheid met de Kunst en Cultuursector.

Het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk, ter ondersteuning van de verkoop, planning maken voor het vinden van nieuwe relaties en daarbij zelfstandig kunnen werken is van belang binnen deze functie. Zie je jezelf als een netwerker, vindt je dans en dans voor Jongeren leuk, dan kun je zeker groeien met ons team. Reageer dan per e-mail, wij kunnen vrijwel direct een Zoom gesprek inplannen om kennis te maken.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.