Ruimtetijd: Associate Scenograaf

Ruimtetijd in Amsterdam zoekt een Associate Scenograaf voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 17-05-2021Ruimtetijd is een interdisciplinaire ontwerp- en productiestudio met sterke roots in de podiumkunsten. Wij ontwikkelen concepten en ontwerpen voor de (inter)nationale culturele sector, creatieve industrie en architectuur. Er wordt vanuit onze studio in Amsterdam Noord gewerkt aan het ontwerp en de technische productie van belevingen in
de publieke ruimte.

Op dit moment werken wij onder andere binnen de podiumkunsten voor makers als Michel van der Aa, Pieter Kramer, Jetse Batelaan en Boukje Schweigman. Denk aan tentoonstellingen in het Rijksmuseum, het Textielmuseum en de Grote Kerk Breda. Werk van ons is te zien op festivals als Oerol, Holland Festival en Boulevard. Ook ontwikkelen wij werk voor kunstenaars als Maarten Baas en Kiki van Eijk.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een

Associate Scenograaf

40 uur per week

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Associate Scenograaf voor Theun Mosk (scenograaf en creatief directeur). Iemand met ervaring, technische kennis, teken- en communicatie skills. Daarnaast is talent voor organiseren van belang, er lopen meerdere projecten tegelijkertijd.

Wij zoeken

  • Iemand met minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Afgestudeerd aan een opleiding op HBO niveau, voorkeur vormgeving of scenografie.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, afhankelijk van de projecten wordt er ook ’s avonds en in het weekend gewerkt.
  • Ervaring als zelfstandig ontwerper.
  • Affiniteit met lichtontwerp en techniek.
  • Goede materiaalkennis.
  • Je beheerst de volgende computerprogramma’s: Photoshop, 3D Software en Vectorworks.

Taken

  • Samen met Theun Mosk ontwerp je voorstellingen en installaties in het binnen- en buitenland.
  • Zelfstandig uitwerken van projecten en op termijn zelfstandig projecten leiden.
  • Bijwonen van productie-overleggen met opdrachtgevers en repetities.

Reageren?
Mail je motivatie en cv uiterlijk 17 mei 2021 aan vacature@ruimtetijd.nl. Er zijn twee sollicitatie rondes, de eerste serie gesprekken worden in week 20 gepland, als we het samen eens worden teken je een contract voor een jaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.