Rots Filmwerk: Gedelegeerd Producent

Rots Filmwerk in Amsterdam zoekt een Gedelegeerd Producent voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenFilms van Rots Filmwerk balanceren tussen experimenteel en narratief, waarbij grens verleggen, onderzoek en durf worden gestimuleerd. Rots Filmwerk is erg betrokken en zet zich volledig in om het hoge ambitieniveau ook echt waar te maken. Deze opzet heeft geresulteerd in prijswinnende films die op A-festivals in première zijn gegaan, twee nominaties voor een Gouden Palm van het Cannes Film Festival hebben gekregen, en vijf Gouden Kalveren gewonnen hebben. Momenteel hebben we de scifi feature Sputum in postproductie en is onze volgende feature A fucked up Tribute to Motherly Love geselecteerd voor het l’Atelier programma van Cannes. Deze internationale coproductie heeft inmiddels een realiseringsbijdrage van het Filmfonds en Media Europe toegekend gekregen en gaat komende winter in preproductie. Daarnaast werken we met de ‘werkplaats’ met (jonge) filmmakers aan de ontwikkeling van diverse filmprojecten.

Wil jij een stap vooruit in je carrière als delegate producer bij een prachtig bedrijf? Wil jij je eigen projecten leiden in een team dat sterk is in inhoud?
Heb je passie voor artistieke film, word je enthousiast van het bedenken van zakelijke oplossingen en ben jij een ondernemend persoon die het leuk vindt ons kleine bedrijf mee op te bouwen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Gedelegeerd Producent

nader te bepalen aantal uur per week

Wij zijn een groeiende, informele onderneming, waar kwaliteit, flexibiliteit en zelfstandigheid voorop staan, maar waar teamgevoel zeker net zo belangrijk is. We zijn sterk in de inhoudelijke, artistieke ontwikkeling en uitvoering van films en zoeken aanvulling aan de bedrijfsmatige kant. Je zou je voornamelijk op de bedrijfsmatige, zakelijke kant van projecten richten, waarbij het de bedoeling is dat er kruisbestuiving plaatsvindt met de andere teamleden en hun projecten.

Wij bieden:

  • een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • een flexibele functie; op basis van eigen investering, eigen tijd indelen, eigen projecten;
  • een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
  • je wordt onderdeel van een hecht team bestaande uit filmmakers die samen vol gaan voor de mooiste eindresultaten.

Wij zoeken:

  • een zakelijk ingesteld persoon die ons inhoudelijke team bedrijfsmatig kan aanvullen;
  • een stevig persoonlijkheid die initiatief durft te nemen, organisatorisch sterk is, zich verantwoordelijk voelt, en structuur en deadlines kan aanbrengen en bewaken;
  • iemand die graag businessmodellen uitzoekt voor nieuwe mogelijkheden.

Mocht dit je aanspreken, of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.