Paradiso: Marketingmedewerker Clubnachten en Elektronische Muziek

Paradiso in Amsterdam zoekt een Marketingmedewerker Clubnachten en Elektronische Muziek voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-05-2021Paradiso is een toonaangevend podium dat vernieuwende, artistieke podiumkunst programmeert. Bij Paradiso vinden normaal gesproken ruim 1.300 voorstellingen plaats die door ruim een half miljoen mensen worden bezocht, in het gebouw van Paradiso aan de Weteringschans en op andere plekken in de stad. Paradiso organiseert popconcerten en clubnachten, en ook klassieke muziek, film, dans, lezingen en andere niet direct aan popmuziek gerelateerde programma’s.

Paradiso zoekt een

Marketingmedewerker Clubnachten en Elektronische Muziek

32 uur per week

Je hebt

 • Uitstekende kennis van (online) marketing en communicatie en de dynamiek van sociale media.
 • Het in je om op een creatieve manier promotie te maken voor onze nachtprogrammering.
 • Ervaring met online content creatie, foto- en videobewerking.
 • Een vlotte pen.
 • Een goed netwerk in de muziekwereld en -media en specifiek het Amsterdamse nachtleven, of je kunt dat snel ontwikkelen.
 • Een verregaand verantwoordelijkheidsgevoel voor de publiciteit en de marketing van Paradiso, en dat beperkt zich niet tot kantooruren.
 • Een extreem grote, aantoonbare affiniteit met muziek en specifiek het Amsterdamse nachtleven.

Je bent

 • Enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en nauwkeurig.
 • Gretig in het zoeken en vinden van de juiste doelgroep.
 • In staat om voor het promoten van clubnachten en concerten de juiste kanalen te benutten, omdat je snapt hoe al die kanalen werken.
 • Proactief, zelfstandig en goed thuis in elektronische muziek in de breedste zin van het woord.
 • Bestand tegen een soms zeer hectische (werk)omgeving.

Opleiding / Ervaring

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau of aantoonbare relevante ervaring.

Paradiso biedt

 • Prettige, informele werksfeer.
 • Salaris conform de culturele sector.
 • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (e.g. gratis toegang tot concerten en festivals, bedrijfsfitness, pensioensregeling).

Nadere informatie
Als medewerker marketing & publiciteit maak je deel uit van de afdeling die normaal gesproken verantwoordelijk is voor de promotie van de meer dan 1.000 programma’s die Paradiso jaarlijks organiseert. De afdeling bestaat uit drie marketingmedewerkers voor popmuziek, een marketingmedewerker voor clubnachten en elektronische muziek (betreft deze vacature) en een marketingmedewerker voor clubnachten en hiphop. Met de laatstgenoemde werk je het meest intensief samen en ben je samen verantwoordelijk voor de marketing van de nachtprogrammering van Paradiso.

De afdeling beschikt verder over een grafisch vormgever, een medewerker die het drukwerk en de webshop beheert, een stagiair, een hoofd Publiciteit & Marketing en een hoofd Ticketing & Marketing. Inschaling van de functie is conform de bedrijfs-cao van Paradiso. Paradiso onderschrijft de Fair Practice Code en maakt zich sterk voor de Code Culturele Diversiteit. Paradiso streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren
Stuur je CV en toelichting op je belangstelling vóór 21 mei 2021 naar electro-clubmarketeer@paradiso.nl. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via bovenstaand mailadres. Of bel met Jurry Oortwijn, hoofd marketing & publiciteit, via 020-6268790 (maandag tot en met vrijdag).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.