Kunstmin: Medewerker Educatie

Kunstmin in Dordrecht zoekt een Medewerker Educatie voor 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-05-2021Bij Kunstmin in Dordrecht beland je in een professioneel, gastvrij, ondernemend en enthousiast team dat theater en beleving tot een groot succes wil maken. Wij zijn een dynamische organisatie op twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht.

Jaarlijks programmeert Kunstmin vele voorstellingen, concerten en evenementen. Wij produceren ook eigen producties met de stad en de regio. Kunstmin is één van de belangrijkste culturele podia en eventlocaties in de Drechtsteden.

Kunstmin is per direct op zoek naar een:

Medewerker Educatie

24-28 uur per week

Wij zoeken een gedreven medewerker educatie die verantwoordelijk is voor het voorbereiden, plannen, begeleiden en zelf uitvoeren van educatieve activiteiten. Je hebt een visie op educatie, je initieert nieuwe samenwerkingsprojecten en je participeert in lokale, regionale en landelijke netwerken.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Voorbereiden en plannen van educatieve activiteiten, passend binnen het beleid van de organisatie;
 • Verzorgen van educatief begeleidingsmateriaal;
 • Begeleiden dan wel het zelf uitvoeren van educatieve activiteiten;
 • Onderhouden van contacten met het onderwijs en het culturele werkveld, het volgen van trends en relevante ontwikkelingen;
 • Leveren van een bijdrage aan de publiekswerving en publiciteit voor educatieve activiteiten;
 • Educatieve behoeften die leven in het onderwijs en in de samenleving vertalen in aanbod, het zoeken naar kansen en deze vertalen naar de praktijk.

Wat vragen we van jou?

 • Een educatieve of pedagogische achtergrond (lesbevoegdheid) is een pre
 • Zelfstandig
 • Creatief
 • Organiserend vermogen
 • Conceptueel denken
 • Netwerker en verbinder
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Bij voorkeur woonachtig in Dordrecht/regio Rijnmond

Wat bieden wij jou?
Je maakt deel uit van een dynamische, professionele, hardwerkende culturele organisatie die zich bevindt in het culturele hart van de regio. Wij bieden jou een afwisselende functie met een salaris conform de cao Nederlandse Podia (afhankelijk van je competenties en ervaring in schaal 5). Je hebt de mogelijkheid om een groot aantal voorstellingen en concerten te bezoeken.

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Susan Duwel via susan@kunstmin.nl.

Herken je je in bovenstaand profiel? Dan horen we heel graag van jou. Reageren kan door middel van een motivatiebrief en cv te sturen onder vermelding van Medewerker Educatie naar vacature@kunstmin.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.