Holland Opera: Zangers voor de productie Oh die Zee (Audities)

Holland Opera in Amersfoort zoekt Zangers voor de productie Oh die Zee (Audities) voor 1 fte tijdens productie periode | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 05-07-2021Holland Opera is het eerste zelfstandige jeugdoperahuis van Europa en speelt zowel nationaal als internationaal een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe jeugdopera. Dit blijkt ook uit het feit dat operahuizen in Duitsland en Denemarken jaarlijks onze jeugdopera’s op hun repertoire zetten.

Holland Opera maakt deel uit van de Culturele Basis Infrastructuur (BIS) en heeft naamsbekendheid in de Regio Utrecht dankzij de locatie-opera’s in en rond Utrecht en de jaarlijkse kerstproducties in het thuistheater de Veerensmederij in Amersfoort.

Oh die Zee wordt een nieuwe jeugdopera van Holland Opera en is geïnspireerd op Odysseus. Muziek: Anne-Maartje Lemereis | libretto: Abdelkader Benali | regie: Rianne Meboer

Holland Opera zoekt

Zangers voor de productie Oh die Zee (Audities) (m/v/x)

1 fte tijdens productie periode

Audities zijn op 5 juli 2021.

We zoeken drie zangers die zowel solo als goed in ensemble kunnen zingen. De rollen maken ook deel uit van het ensemble. De samenstelling van het trio bepalen we later. Het kunnen dus drie sopranen maar even goed een mezzo, tenor, bariton zijn. Fysieke kwaliteiten is een pre. Je hebt een conservatoriumopleiding.

Repetitieperiode
Februari 2022 (hier wordt gewerkt aan de eerste delen van de voorstelling)
& vervolgens van 15 november tot en met 15 december 2022.

Voorstellingsperiode
17 december 2022 tot en met 9 januari 2023.

Betaling
Volgens cao-theater.

Bij de audities is een pianist aanwezig. Tijdens de auditie zing je een lied / aria naar keuze en je krijgt iets van ons opgestuurd. De audities zijn op 5 juli 2021 in Amersfoort in de Veerensmederij.

Stuur een mail met biografie, foto en youtube filmpje met een lied of aria aan:
niek@hollandopera.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.