Het Nationale Theater: Marketeer producties

Het Nationale Theater in Den Haag zoekt een Marketeer Producties voor 32-38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 17-05-2021Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie voor volwassenen en jeugd met drie eigen theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. We zijn continu op zoek naar nieuwe verhalen en andere manieren om het hart van de samenleving te veroveren. Alle verschillende stemmen die we horen brengen we met ons acteursensemble en team van regisseurs samen in de producties van Het Nationale Theater en jeugd- en jongerenproducties van HNTjong. We geven jonge acteurs en makers ruimte om te experimenteren en proberen nieuwe theaterformats uit. Jaarlijks ontvangen wij 350.000 bezoekers in onze huizen en programmeren we ruim 800 voorstellingen van cabaret tot toneel, van dans tot theatercollege’s. Onze afdeling HNTeducatie & interactie geeft jongeren en volwassenen het podium om zo een nieuwe kant van zichzelf te ontdekken.
HNTonbeperkt zet alles op alles om een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, geen beperking te laten zijn om naar het theater te komen.

Het Nationale Theater zoekt een

Marketeer Producties

32-38 uur per week

Wij zijn op zoek naar een marketeer die de toneelproducties van Het Nationale Theater naar het publiek brengt. Je gaat in gesprek met de makers en vertaalt dit samen met je collega’s naar woord en beeld. Je doorziet scherp wat je aan welk publiek wilt vertellen. Het publiek in Den Haag en in het land.

Wie zoeken we?

  • Je bent een creatieve, proactieve en visueel ingestelde marketeer;
  • Je zoekt de verdieping in wat waarom wordt gemaakt en op welke wijze dit relevant is voor het publiek. Omdat je verbaal sterk bent, kan je dit goed overdragen aan de collega’s in Den Haag en in het land;
  • Je hebt een groot hart voor toneel en bent nieuwsgierig naar de drijfveren van de makers;
  • We wensen het theater van en voor het hele land te zijn. Het Nationale Theater heeft nood aan meerdere perspectieven binnen de organisatie. Wij kijken uit naar je komst en de invalshoeken en creativiteit die je met je meebrengt. Dit verrijkt de organisatie en alles wat wij doen voor ons publiek.

Wat ga je doen?

  • Samen met je marketingcollega’s ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van de producties van Het Nationale Theater. Je draagt bij aan de campagnestrategie en neemt samen met je collega’s de uitvoering op je. In wat je uitdraagt, verweef je het verhaal van Het Nationale Theater;
  • Je werkt hierbij samen met alle marketingcollega’s, het artistieke team, vormgevers en de theaters en festivals waar onze voorstellingen spelen;
  • Je bent de contactpersoon voor de tournee theaters. Vanuit je proactieve houding lever je hen inspiratie, informatie en content om de voorstelling in hun stad in de markt te zetten. Je deelt hierbij jouw kennis over gedrag en de voorkeuren van het publieke in Den Haag en maakt de vertaalslag naar het land;
  • Je hebt nauw contact met de pers en betrekt hen bij de voorstelling.

Wat wij jou aanbieden:
Het Nationale Theater is 180 man sterk. Je wordt onderdeel van een team van 10 collega’s en werkt in een organisatie die zich aan de frontlinie bevindt van de ontwikkelingen in theaterland. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Toneel en Dans.

Geïnteresseerd?
Mail dan je cv en motivatie voor 17 mei 2021 naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Monique Rutten, hoofd marketing & development via moniquerutten@hnt.nl of 06 39072077

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.