Cultuur Oost: Office Manager / Directiesecretaris

Cultuur Oost in Arnhem zoekt een Office Manager / Directiesecretaris voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 21-06-2021Cultuur Oost is de Gelderse adviesorganisatie voor kunst en cultuur. Cultuur Oost helpt Gelderse makers en beslissers met kunst en cultuur oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken, vanuit de gedachte dat kunst en cultuur bijdragen aan een inclusieve, gezonde en gelukkige samenleving waarin ruimte is voor diversiteit en dialoog.

Office Manager / Directiesecretaris

1 fte

Haal je energie uit het managen van processen, het bieden van beleidsondersteuning en het verrichten van uitvoerende taken ter ondersteuning van het managementteam? Hou je overzicht op strategisch niveau en heb je oog voor details én medewerkers? Ambieer je het om de persoonlijk assistent te zijn van de directeur-bestuurder en ondersteunende werkzaamheden te verrichten voor de Raad van Toezicht? Solliciteer dan op deze vacature!

De uitdaging
Deze functie vraagt om een combinatie van strategisch inzicht en praktische vaardigheden. Cultuur Oost zoekt een aanpakker die ervoor zorgt dat werkprocessen soepel verlopen, en alle gemaakte afspraken binnen de gestelde deadlines worden gerealiseerd. Je verricht beleidsondersteunende werkzaamheden voor het managementteam en de Raad van Toezicht. Daarnaast maak je onderdeel uit van het team bedrijfsvoering en bekijk je samen met je collega’s welke werkzaamheden er verricht moeten worden en wat prioriteit heeft. Daarin treed je op als operationeel leidinggevende. De eindverantwoordelijkheid is bij de manager bedrijfsvoering belegd. Ook ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende P&O. Je vindt het makkelijk en leuk om verslagen te maken en monitort de gemaakte afspraken op een actieve en organisatiesensitieve manier.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand met HBO-niveau en minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie waarbij je rechtstreeks werkte voor een directie of Raad van Toezicht. Je bent vaardig in het combineren van strategisch inzicht met praktische werkzaamheden en bent organisatiesensitief. Je hebt ervaring in P&O-werkzaamheden en bent initiatiefrijk, ondernemend, betrouwbaar en representatief.

Wij bieden je
Een uitdagende en veelzijdige functie met veel vrijheid. Het salaris is conform de CAO Sociaal Werk, schaal 7.

Reageren op deze vacature?
Stuur dan je motivatie en CV voor 21 juni 2021 naar info@ireshradvies.nl ter attentie van Ires Manuel, HR Manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guido de Gans (guidodegans@cultuuroost.nl).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.