Cinetol: Stagiair(e) Productie

Cinetol in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie voor 16 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 25-06-2021Cinetol ademt muziek en is een plek waar je je gelijk thuis voelt. Dagelijks zijn er muzikanten te vinden in onze repetitieruimtes, werkend achter de bar in ons gezellige eetcafé en natuurlijk op ons podium. We zijn een hecht team dat deze plek met passie en vakkundigheid in zes jaar tijd heeft gemaakt tot wat het nu is. We zijn een begrip in de stad geworden en ook de komende jaren gaan we onze rol als belangrijke eerste schakel in het live-circuit vervullen. We willen met Cinetol een plek zijn, waar voor elke muziekliefhebber wat valt te ontdekken.

Wij zoeken per augustus / september 2021 een nieuwe stagiair(e) productie, die ons kleine kantoorteam gaat versterken en die gaat helpen bij het organiseren van de velen concerten die we hier in Cinetol doen.

Stagiair(e) Productie

16 tot 32 uur per week

Functieomschrijving
In de functie van stagiair(e) productie zal je nauw samenwerken met de productieleider en programmeur van Cinetol. Zij zullen je aansturen, maar voor de functie is het belangrijk dat je ook zelfstandig en structureel kan werken. Je zal de volgende taken / verantwoordelijkheden hebben:

  • Het uitvoeren van alle productie gerelateerde werkzaamheden van de concerten en andere (culturele) evenementen in Cinetol, zoals het aanmaken van productie, call sheets en verzamelen van technische info en riders.
  • Je bent de contactpersoon met betrekking tot alle productie informatie. Je informeert alle betrokkenen (artiesten, boekers, technici en ander personeel) van een concert of evenement en zorgt voor de juiste organisatie.
  • Ondersteunen bij stage management en kaartverkoop.
  • Ondersteunen bij programmering gerelateerde werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met concerten en de muziek scene in Amsterdam.
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en bent proactief.
  • Je bent gestructureerd, ondernemend en leergierig.
  • Je bent twee keer per week in de avond beschikbaar voor het uitvoeren van stage management en productie gerelateerde werkzaamheden (voornamelijk do, vr of za).
  • Je bent minimaal vijf maanden beschikbaar.
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

We streven zoveel mogelijk diversiteit na in ons personeelsbeleid op het gebied van geslacht, etniciteit en culturele achtergrond. Bij een gelijke keuze van kandidaten op basis van de bovenstaande tekst, zal deze factor doorslaggevend zijn.

Stuur voor 25 juni 2021 een mail met motivatie en CV naar info@cinetol.nl gericht aan Quico Touw (artistiek directeur). We plannen de gesprekken begin juli 2021 in.

Er is een stagevergoeding beschikbaar. Voor overige vragen, met betrekking tot onze corona maatregelen bijvoorbeeld, kan je ook mailen naar info@cinetol.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.