Cinetol: Stagiair(e) Marketing & Programmering

Cinetol in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing & Programmering voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 25-06-2021Cinetol ademt muziek en is een plek waar je je gelijk thuis voelt. Dagelijks zijn er muzikanten te vinden in onze repetitieruimtes, werkend achter de bar in ons gezellige eetcafé en natuurlijk op ons podium. We zijn een hecht team dat deze plek met passie en vakkundigheid in zes jaar tijd heeft gemaakt tot wat het nu is. We zijn een begrip in de stad geworden en ook de komende jaren gaan we onze rol als belangrijke eerste schakel in het live-circuit vervullen. We willen met Cinetol een plek zijn, waar voor elke muziekliefhebber wat valt te ontdekken.

Per augustus / september 2021 zoekt Cinetol een nieuwe stagiair(e) Marketing & Programmering die ons kleine kantoorteam gaat ondersteunen in de (online) marketing en programmering van onze concerten en overige activiteiten.

Stagiair(e) Marketing & Programmering

24 tot 32 per week

Functieomschrijving
In de functie van stagiair(e) marketing & programmering zal je nauw samenwerken met de programmeur / marketing coördinator van Cinetol. Zij zal je aansturen, maar voor de functie is het belangrijk dat je ook zelfstandig en structureel kan werken. Je zal de volgende taken / verantwoordelijkheden hebben:

 • Het mede-opzetten en uitvoeren van een social mediastrategie.
 • Het schrijven van teksten over acts & programma’s en het bijhouden van de website.
 • Foto’s maken voor online gebruik.
 • Het screenen van bands, acts en relevante partners.
 • Het opzetten van een eigen avond of programmareeks.
 • Ondersteunen bij kaartverkoop.

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbare affiniteit met concerten en de muziek scene in Amsterdam.
 • Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en bent proactief.
 • Je bent gestructureerd, ondernemend en leergierig.
 • Je bent begaan met social media en hebt affiniteit met taal en/of vormgeving.
 • Ervaring met Photoshop of Illustrator is een pre.
 • Je bent minimaal vijf maanden beschikbaar.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

We streven zoveel mogelijk diversiteit na in ons personeelsbeleid op het gebied van geslacht, etniciteit en culturele achtergrond. Bij een gelijke keuze van kandidaten op basis van de bovenstaande tekst, zal deze factor doorslaggevend zijn.

Interesse?
Stuur voor 25 juni 2021 een mail met motivatie en CV naar info@cinetol.nl gericht aan Josefien van Poppel (programmeur & marketing coördinator). We plannen de gesprekken begin juli 2021 in.

Er is een stagevergoeding beschikbaar. Voor overige vragen, met betrekking tot  onze corona maatregelen bijvoorbeeld, kan je ook mailen naar info@cinetol.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.