Axiell ALM Netherlands: Technisch Consultant

Axiell ALM Netherlands in Maarssen zoekt een Technisch Consultant voor 37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWerken bij Axiell betekent werken in snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een divers en enthousiast team. Wij ontwikkelen en implementeren software voor een interessante en afwisselende markt voor collectie- en kennisbeheer in de cultureel erfgoedsector. Wij hebben meer dan 3000 klanten in ruim 30 landen. Deze klanten variëren van interessante musea tot grote internationale instellingen. Hierbij kun je denken aan klanten als National Geographic en het Rijksmuseum. Maar ook overheidsinstellingen en grote filmarchieven gebruiken onze oplossingen. Onze kantoren bevinden zich op vrijwel alle continenten met in totaal meer dan 300 medewerkers.

Bij ons Europese hoofdkantoor in Maarssen, in ons delivery team, is plaats voor een

Technisch Consultant

37,5 uur per week

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiaste collega, bij voorkeur met een HBO-opleiding, met ASP.NET, MVC en C#-ervaring. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste (web)technologieën en je bent op zoek naar een baan waarin je applicatieontwikkeling en -implementaties voor, en bij, klanten kunt combineren. Je bent een communicatieve, technische professional die graag een uitdagende werkomgeving heeft.

Wat wij zoeken
Kennis van/ervaring met:

  • Microsoft tools, zoals SQL Server, IIS, Powershell en Visual Studio
  • UI/UX design
  • Web service interfaces
  • JavaScript, JSON, CSS, JQuery
  • .NET en C#

Daarnaast vragen wij:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Naast het Nederlands ben je vloeiend in het Engels

Je hebt een streepje voor met de volgende kennis/ervaring:

  • ReactJS of andere Javascript frameworks
  • Kennis van het Duits en/of eventueel Frans

Wat we bieden
Wij bieden een interessante baan in een leuk, internationaal team met een passende beloning, ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen.

Sollicitaties in de vorm van een brief met cv graag sturen (bij voorkeur mailen) aan:

Axiell ALM Netherlands BV
t.a.v. Marijke van der Kwartel
Postbus 1436
3600 BK Maarssen
m.vdkwartel@axiell.com

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.