Zinder Educatie: Docent Gitaar

Zinder Educatie in Tiel zoekt een Docent Gitaar voor 23 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-05-2021Zinder Educatie is als onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel hét centrum voor de kunsten van Tiel en omgeving. Zinder verzorgt lessen op het gebied van muziek, dans, theater, film en beeldende kunst aan alle leeftijden op alle niveaus, zowel naschools als binnenschools. Naast Zinder Educatie zijn ook Zinder Podium, Zinder Expo, Zinder Café en Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel.

Cultuurbedrijf Tiel zoekt met ingang van schooljaar 2021-2022 (eind augustus 2021) voor Zinder Educatie een:

Docent Akoestisch & Elektrisch Gitaar

23 uur per week

We zoeken een docent met de specialisatie akoestisch gitaar (bij voorkeur met klassieke opleiding en affiniteit met popmuziek) én een docent met de specialisatie elektrisch gitaar (met brede belangstelling voor allerlei verschillende stijlen). Je werkt samen met een team van docenten om de muziekschool als geheel te profileren.

De lespraktijk gitaar bestaat uit ongeveer 23 lesuren: 8 uur elektrisch gitaar en 15 uur akoestisch (onder voorbehoud). De praktijk kan verdeeld worden over twee docenten met elk hun eigen specialiteit: akoestisch gitaar en elektrisch gitaar, maar het is ook mogelijk beide functies te combineren.

Wat bieden we je?

 • Vaste werktijden.
 • Samenwerking binnen een gedreven docententeam.
 • Goede beloning waarbij inbegrepen voorbereidingstijd, vergadertijd en reistijd.
 • Ruimte voor eigen initiatief en andere opdrachten.
 • Korting op tickets van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.
 • Korting op deelname aan een cursus bij Zinder Educatie.

Wat verwachten wij?

 • Je hebt een professionele (conservatorium)opleiding afgerond.
 • Je bent zelfstandig ondernemer (zzp’er).
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de inhoud van de lessen en activiteiten die daarmee samenhangen.
 • Je toont betrokkenheid en bent een ambassadeur van de organisatie.
 • Communicatieve vaardigheden, zowel richting (ouders van) leerlingen als collega’s.

Over de afdeling pop / rock / jazz
Binnen de afdeling pop / rock / jazz wordt lesgegeven op (elektrisch) gitaar, toetsen (keyboards/piano), drums, saxofoon, basgitaar en zang. Naast wekelijkse (of tweewekelijkse) lessen krijgen leerlingen de kans om naast hun instrumentale of vocale les samen te spelen in een band. Tijdens de samenspelweken krijgen alle leerlingen in plaats van hun gewone les een samenspel-les in een band. Dat gebeurt op alle niveaus. Docenten geven naast individuele lessen ook bandcoachingslessen.

Over de afdeling klassiek
Binnen de afdeling klassiek wordt lesgegeven op piano, gitaar, hobo, klarinet, dwarsfluit, blokfluit, accordeon, viool, cello en meer. Leerlingen krijgen wekelijkse (of tweewekelijkse) lessen en worden gestimuleerd om samen te spelen in WijkOrkest, Jeugdorkest, Barok Orkest of Betuws symfonie Orkest. Daarnaast worden er regelmatig op ad hoc-basis ensembles samengesteld voor presentaties en uitvoeringen. Het onderscheid tussen klassiek of pop/rock en jazz is zeker voor beginnende leerlingen niet of nauwelijks aanwezig. Leerlingen krijgen in principe allround opleiding en hoeven niet te kiezen.

Meer informatie & reageren
Wil jij als zelfstanding ondernemer bij Zinder Educatie aan de slag? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór vrijdag 10 mei 2021 naar Zinder Educatie, ter attentie van Alwin de Vries, advries@cultuurbedrijftiel.nl. Vermeld in je sollicitatiebrief of je belangstelling hebt voor de functie docent gitaar elektrisch en/of gitaar akoestisch.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.