Van Beek Art Supplies: Winkelmedewerk(st)er

Van Beek Art Supplies in Amsterdam zoekt een Winkelmedewerk(st)er voor 15 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenVan Beek Art Supplies onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment dat tegen zeer concurrerende prijzen wordt aangeboden. Of het nu gaat om kunstenaarsbenodigdheden (zoals schildersdoeken, penselen, acrylverf of klei), tekenmaterialen, papier, spuitbussen met verf, grafische artikelen, ontwerp- en presentatiematerialen of lijsten; bij Van Beek Art Supplies ben je aan het juiste adres.

Kom jij ons gezellige team op de Stadhouderskade versterken?

Winkelmedewerk(st)er

15 uur per week

Van Beek Art Supplies is een organisatie waar met veel passie, energie en drive wordt samengewerkt om het beste product neer te zetten voor de klant. We zijn op zoek naar een collega met hetzelfde DNA, die graag mee wil werken aan de ontwikkeling/uitbreiding van onze organisatie. Een collega die recht door zee is en niet bang is om zijn/haar handen uit de mouwen te steken en samen met ons voor een gezamenlijk doel gaat.

Wat ga je doen?

  • Klanten adviseren
  • Verkoop en verkoopondersteunende taken
  • Inkooporders verwerken

Wat bieden wij:

  • Een gezellige werksfeer in een dynamisch team;
  • Afwisselende baan;
  • Prettige informele werkomgeving;
  • Werktijden: in overleg.

Wat vragen wij:

  • Kennis van kunstschildersmaterialen is vereist;
  • Ervaring met het opspannen van doeken is een pre;
  • Door onze internationale klantenkring is kennis van de Engelse taal naast het Nederlands belangrijk.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief + cv naar stadhouderskade@vanbeekart.com ter attentie van de heer H.P. van Essen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.