Theatergroep PlayBack: Acteur

Theatergroep PlayBack in Utrecht zoekt jonge, professionele Acteurs voor 16 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-05-2021Theatergroep PlayBack maakt educatief en interactief theater over maatschappelijke onderwerpen voor jongeren. Wij spelen ongeveer 700 voorstellingen per jaar op middelbare scholen. Jongeren krijgen met onze voorstellingen een podium om hun gevoelens en gedachten te delen over onderwerpen als alcohol en drugs, geld en imago, (online) pesten, mentale gezondheid en diversiteit en inclusie. Onze speelbeurten bestaan uit een voorstelling en een interactief gesprek waar personages in hun rol blijven, voor hun problemen hulp vragen aan en in discussie gaan met het publiek.

PlayBack is één van de leidende educatieve theatergroepen in Nederland en onderscheidt zich met prikkelende, kwalitatief hoogstaande, interactieve voorstellingen. De voorstellingen worden gespeeld op scholen door heel Nederland.

Kom jij het professionele acteursteam van PlayBack versterken en verrijken? Speel jij graag voor jongeren van 12-18 jaar? Houd je van gesprekken voeren over onderwerpen uit hun leefwereld? En wil jij je ontwikkelen bij een ambitieus theatergezelschap? Meld je dan nu aan en wie weet word je uitgenodigd om auditie te doen.

Theatergroep PlayBack zoekt

Acteurs

16 tot 32 uur per week

Theatergroep PlayBack zoekt jonge, professionele acteurs van diverse achtergronden om in schooljaar 2021-2022 te spelen in verschillende producties. Op basis van de auditie besluiten we welke voorstelling en rol we bij je vinden passen.

Wat is belangrijk

  • Dat je een acteursopleiding of opleiding tot dramadocent hebt gevolgd.
  • Je een sprankelende, jonge, bevlogen professional bent die jongeren een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Gezien de te spelen rollen zoeken we acteurs die niet ouder zijn dan ongeveer 30 jaar.
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs.
  • Van september 2021 tot juli 2022 ben je twee tot vier dagen per week beschikbaar.
  • In de periode juli, augustus en september 2021 ben je beschikbaar voor acht repetities in Utrecht.

Wat wij je bieden

  • We werken je in, onder leiding van een regisseur, op een van onze interactieve PlayBack voorstellingen.
  • Werken in een professioneel team bij een dynamische en ambitieuze theatergroep.
  • Betaling op factuurbasis per gespeelde voorstelling plus een repetitievergoeding.
  • Reiskosten.

Wij willen met onze voorstellingen een afspiegeling van de maatschappij zijn. Versterk jij als collega de diversiteit van ons acteursteam, dan gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar jou.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de auditie mail je je cv, een korte motivatie en twee recente foto’s vóór 10 mei 2021 naar artistiek directeur Kim Zonneveld via kim@tgplayback.nl. Bij vragen kun je contact met haar opnemen via 06-45 58 06 12.

Je hoort voor 15 mei 2021 of je bent uitgenodigd voor een van de auditiedagen. De audities zijn op 20 mei, 21 mei en 24 mei 2021 van 10.00 tot 17.00 uur in Utrecht. Noteer deze data alvast in je agenda.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over ons gezelschap vind je op onze website.