TapasTheater: Stagiair(e) Marketing / Productie

TapasTheater in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing / Productie voor 24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenTapasTheater is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam. Het theatergedeelte heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dat betekent dat tussen 19:00 en 22:00 uur elke 15 minuten een voorstelling start. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen of ze twee of drie voorstellingen bezoeken én hoe ze beginnen (en eindigen). Naast een gezellige avond uit biedt TapasTheater ook een podium aan talentvolle theatermakers die tegenwoordig steeds moeilijker een (betaalbare) speelplek vinden om zichzelf aan het publiek te presenteren én hun nieuwe voorstellingen te spelen.

Op dit moment is TapasTheater helaas gesloten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat wij, net als vorig jaar, vóór de zomer weer (coronaproof) open kunnen.

Wij zoeken, om ons team te versterken, een allround

Stagiair(e) Marketing / Productie

24 uur per week

Werkzaamheden
Je ondersteunt ons bij dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een theater met horeca: van marketing tot productionele taken. Denk aan de productie van voorstellingen, werving en promotie van artiesten, het opzetten van samenwerkingsverbanden, het up to date houden van de communicatiemiddelen zoals social media, nieuwsbrief, menukaarten, dagprogramma, klaarmaken van theaterzaaltjes en foodbar voor de avonden alsmede diverse andere meer huishoudelijke werkzaamheden,

Tevens pak je zelfstandig een aantal projecten op en bedenk, organiseer, promoot en coördineer je diverse events, verhuringen en nieuwe concepten binnen TapasTheater. Denk aan high tea, burendag, theatermakersdag of andere gelegenheden.

Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt!

Wij zoeken
Iemand die affiniteit heeft met theater (en horeca). Als jij laat zien dat je zelfstandig kan werken, proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bovendien veel wilt leren, liggen er heel veel kansen en mogelijkheden binnen het jonge bedrijf TapasTheater. We werken in een klein, maar bevlogen team en je krijgt zeker weten veel ruimte voor eigen initiatief.

Verder voldoe je aan de volgende eisen

  • HBO/WO opleiding marketing / communicatie / events / productie of iets in die richting.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must.
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.
  • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden.
  • Zelfstandige, flexibele en doelgerichte instelling.
  • Interesse in, en kennis van online communicatie en social media.

Periode
TapasTheater zoekt iemand met beschikbaarheid vanaf 1 juni 2021 alsmede iemand met beschikbaarheid vanaf augustus / september 2021.

Vergoeding
Bij TapasTheater bieden we een leerzame en afwisselende stageplaats aan waarin alle facetten van het marketing- en productievak aan bod komen. We bieden een stagevergoeding van € 180,- per maand (fulltime).

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar Tessa Harmsen via tessa@tapastheater.nl onder vermelding van marketing / productie stage. Voor vragen bel je naar 020-7759425. We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.