Studio Dries Verhoeven: Zakelijk Assistent

Studio Dries Verhoeven in Utrecht zoekt een Zakelijk Assistent voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-05-2021Het werk van Dries Verhoeven houdt het midden tussen performance en beeldende kunst. Op theaterfestivals, in de openbare ruimte van de stad, in musea en theaters wordt het denken van toeschouwers en toevallige voorbijgangers op scherp gezet. Studio Dries Verhoeven beoogt radicaal en grensverleggend werk te maken, liefst voor lange tijd te zien op vele plekken in Europa. De lat ligt hoog: we willen onszelf, de kijk-conventies, de technische mogelijkheden en de context waarin het werk wordt gemaakt en gepresenteerd continu uitdagen. Studio Dries Verhoeven wordt structureel ondersteund door de Gemeente Utrecht en het Fonds Podiumkunsten.

Studio Dries Verhoeven zoekt per 1 juli 2021 een

Zakelijk Assistent

16 uur per week

De zakelijk assistent draagt zorg voor de continuïteit op het zakelijk bureau en valt onder de directe leiding van de zakelijk leider. Binnen de functie is er ruimte voor ontwikkeling op zakelijk vlak. Drukkere en rustige periodes wisselen elkaar af en bieden elk verschillende mogelijkheden tot verdieping.

De kerntaken bestaan onder andere uit

 • Algehele ondersteuning van de zakelijk leider.
 • Uitvoeren van (financieel) beleid en structuren en eventueel verbeteren van operationele processen.
 • Opstellen en beheren deelbudgetten.
 • Financiële administratie (de boekhouding wordt gedaan door een externe boekhouder).
 • Opstellen van (internationale) contracten.
 • Ondersteuning bij subsidieaanvragen en -afrekeningen.
 • Algemene kantoorwerkzaamheden en incidenteel bieden van publicitaire en productionele ondersteuning.

Profiel – we zoeken iemand

 • Die ambitieus is en wil doorgroeien.
 • Die zelfstandig kan werken en initiatiefrijk is.
 • Met liefde voor cijfers, structuur en organisatie.
 • Die goed en helder kan communiceren.
 • Met een resultaatgerichte en flexibele werkhouding.

Studio Dries Verhoeven vindt diversiteit en inclusie belangrijk en heeft zich ten doel gesteld een afspiegeling van de maatschappij te zijn. We moedigen mensen met een diverse achtergrond aan om te solliciteren.

Wat we bieden – Je maakt deel uit van een enthousiast team van harde werkers in een functie die uitdagend is én ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen. Het betreft een dienstverband van 0,4 fte. Vergoeding volgens cao Toneel en Dans (Schaal V). Gewenste startdatum: 1 juli 2021.

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 mei 2021 naar yoni@driesverhoeven.com. Gesprekken vinden plaats op 2 en 3 juni 2021. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met zakelijk leider Yoni Vermeire per mail.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.