Stichting Tijken / Jansen Manenschijn: Penningmeester

Stichting Tijken / Jansen Manenschijn in Amsterdam zoekt een Penningmeester | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 25-05-2021Stichting Tijken / Jansen Manenschijn is de nieuwe stichting van regisseur Eva Tijken & schrijver Eva Jansen Manenschijn. Onder deze stichting (co-)produceren ze de komende jaren naast hun afzonderlijke theaterwerk, installaties die zich op het snijvlak van theater, film en beeldende kunst bevinden. INT/EXT, de installatie die ze vorig jaar maakten was het startschot.

Binnen de stichting produceren ze een reeks audiovisuele installaties waarin ze steeds een onderzoek aangaan naar de mens, benadert vanuit het perspectief van een object of haar omgeving. Zo benadert Piece, hun eerste productie die in winter 2022 in première gaat, de mens vanuit een kunstwerk.

Stichting Tijken / Jansen Manenschijn is op zoek naar een

Penningmeester

 

We zijn op zoek naar een bevlogen en enthousiaste penningmeester, die het leuk vindt om met ons en drie interessante veelzijdige medebestuursleden, afkomstig uit de film, theater en kunstwereld, aan de begin van onze stichting te staan.

Als penningmeester heeft u

  • Ervaring met financieel beleid binnen de culturele sector.
  • Kennis en inzicht in financiële processen, weet de overige bestuurders te adviseren over jaarrekening, begroting, en dergelijke, weet welke informatie nodig is om financieel beleid te volgen en te controleren.

Tot het takenpakket behoort

  • Het meedenken over het meerjarig inhoudelijk en productioneel beleid.
  • Adviseren en inlichten van de overige bestuurders over de jaarrekening, begroting en dergelijke.
  • Betrokkenheid bij het overleg met de boekhouder inzake de accountantsverklaring bij de jaarrekening.
  • Betrokken bij het presenteren van de jaarrekening en het jaarplan (met begroting) aan het stichtingsbestuur.
  • Circa vier keer per jaar vergadert het bestuur, indien nodig digitaal.

Interesse?
Mail uw reactie met CV vóór 26 mei 2021 naar: tijkenenjansenmanenschijn@gmail.com.

*Naast een penningmeester staan wij open voor aanvullende bestuursleden die het interessant vinden zich bij het bestaande bestuur aan te sluiten.

Solliciteer!