Kunst en Cultuur Brielle: Penningmeester

Kunst en Cultuur Brielle in Brielle zoekt een Penningmeester voor 6 tot 8 uur per maand | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 15-05-2021Centraal in het culturele leven van Brielle staat de stichting Kunst en Cultuur. Een brede maatschappelijke stichting waarbinnen cultuur, evenementen, kunst en onderwijs elk een belangrijke rol spelen.

Kunst en Cultuur Brielle treedt op als organisator van culturele activiteiten, als steunpunt voor alle culturele organisaties, als onderwijsnetwerk op het gebied van cultuur en als databank en agenda voor alle culturele activiteiten.

Wij zoeken per direct een

Penningmeester

6 tot 8 uur per maand

Kunst en Cultuur Brielle opereert in een levendige en voortdurend in ontwikkeling zijnde sector. Directeur, medewerkers en bestuursleden zijn vol ambities en vernieuwingsplannen. Cultuur is een vitaal onderdeel van de samenleving en draagt bij aan het welbevinden van inwoners, bezoekers en (het vestigingsklimaat van) bedrijven.

Het penningmeesterschap kost 6 tot 8 uur per maand. Uitvoerende werk wordt gedaan door de professionele medewerkers. De penningmeester houdt daar voor de financiële kant toezicht op.

Wij hopen op een penningmeester die

  • sterk financieel onderlegd is
  • zakelijk strategisch kan adviseren over de toekomst van de organisatie
  • feeling heeft met cultuur en podiumkunsten
  • inzicht heeft in de culturele en politieke context
  • balans vindt tussen betrokkenheid bestuurlijke afstand
  • bij voorkeur woonachtig is Op Voorne-Putten

In de samenstelling van het bestuur is diversiteit uiteraard van groot belang. We moedigen mensen met een diverse achtergrond aan te solliciteren.

Reacties kunnen tot 15 mei 2021 verstuurd worden naar info@kunstencultuurbrielle.nl.

Voor vragen kunt u terecht bij Rene de bot, interim penningmeester (rdebot@planet.nl).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.