Schouwburg Cuijk: Hoofd Horeca & Verhuur

Schouwburg Cuijk in Cuijk zoekt een Hoofd Horeca & Verhuur voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 16-05-2021Schouwburg Cuijk is een middelgroot theater in het hart van Cuijk. Naast ruim 100 professionele voorstellingen zijn er ook tal van amateurproducties en andere culturele evenementen van enthousiaste makers uit het Land van Cuijk. Onze schouwburg is behalve een theater ook een ontmoetingsplek waarbij service, gastvrijheid en een vriendelijke, persoonlijke benadering voorop staan. In de komende jaren ontwikkelt Schouwburg Cuijk zich tot een cultureel centrum voor het gehele Land van Cuijk.

Met ingang van het nieuwe theaterseizoen voert Schouwburg Cuijk de horeca uit in eigen beheer. Hiervoor zijn wij per 1 september op zoek naar een:

Hoofd Horeca & Verhuur

1 fte

Jouw baan
Voor onze nieuw in te richten horeca-organisatie zoeken wij een echte gastheer of -vrouw, betrokken én resultaatgericht. Naast de directeur ben jij hét gezicht van de schouwburg voor onze gasten en artiesten en vertegenwoordig je hem in zijn afwezigheid. Je geeft leiding aan jouw eigen team en bent verantwoordelijk voor de commerciële verhuur, personeelsplanning en de inkoop van food & beverage en materialen.

Als hoofd Horeca & Verhuur stuur je ook onze 30 vrijwilligers van de publieksdienst aan en werk je samen met alle andere afdelingen binnen onze schouwburg. Belangrijk binnen jouw functie is cultureel ondernemerschap om niet alleen onze eigen exploitatie maar ook ons aandeel in de zakelijke markt te vergroten. Je wordt onderdeel van het kernteam (MT), samen met de hoofden van de afdelingen techniek, marketing & publiciteit, administratie en de directie.

Dit ben jij
Onze gasten staan voor jou op de eerste plaats, jij bent een echte teamspeler en weet als geen ander mensen te verbinden. Minimaal 4 avonden per week en/of weekenden werken is voor jou geen enkel probleem. Je kunt prima samenwerken zonder afzonderlijke belangen van andere afdelingen uit het oog te verliezen. Anderen typeren jou als zeer gastvrij, vriendelijk, dienstverlenend en representatief. Je bent bovendien goed in staat om de directie te adviseren over doelen, investeringen en exploitatie en deze zelf te initiëren.

  • Je hebt ervaring met het organiseren en aansturen van grote partijen/ feesten/ verhuringen
  • Je hebt ruime aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Je hebt affiniteit met theater
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau
  • Jouw horeca-ervaring is zowel theoretisch als praktisch (hands-on-mentaliteit)
  • Je hebt kennis van financieel horecabeheer
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van horeca, gastvrijheid en vrijetijdsbesteding

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Sjoerd Meijer (directeur) via directie@schouwburgcuijk.nl.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en heb je zin om te werken in een informele, hechte theaterorganisatie in ontwikkeling? Stuur dan vóór 16 mei jouw cv en motivatiebrief onder vermelding van Sollicitatie Hoofd Horeca & Verhuur ter attentie van Sjoerd Meijer naar vacature@schouwburgcuijk.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.