Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Educatie / Publiekswerking

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Educatie / Publiekswerking voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenScapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) educatie / publiekswerking. Ben jij een aanpakker die graag overzicht houdt? Iemand die communicatief vaardig is, nauwgezet werkt en tegelijkertijd ook creatief is? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Gezocht per september 2021:

Stagiair(e) Educatie / Publiekswerking

32 uur per week

Functieomschrijving
In deze functie assisteer je de educatief medewerker. Tot je takenpakket behoort:

  • Onderhouden van contacten met scholen: scholen adviseren over workshops, verwerken van aanvragen, offertes opstellen, financiële afhandeling.
  • Begeleiden en organiseren van educatieve activiteiten als workshops, inleidingen, dansdagen en schoolbezoeken bij voorstellingen.
  • Ondersteunen van de medewerker educatie op het gebied van: projectmanagement, schrijven van lesbrieven, bijwonen van bijeenkomsten en programma’s in de wijk.
  • Meedenken over de ontwikkeling van nieuwe educatieve programma’s.

Wij vragen
Wij zoeken een student hbo of wo, bijvoorbeeld op het gebied van vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans. Iemand die van aanpakken weet, die nauwgezet werkt en van overzicht houdt. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per februari en per half augustus.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tirza Paais (HR) op 010-414 24 14 of stuur een e-mail naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

Scapino Ballet Rotterdam streeft in haar personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.