Ruimtetijd: Studio Manager

Ruimtetijd in Amsterdam zoekt een Studio Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 17-05-2021Ruimtetijd is een interdisciplinaire ontwerp- en productiestudio met sterke roots in de podiumkunsten. Wij ontwikkelen concepten en ontwerpen voor de (inter)nationale culturele sector, creatieve industrie en architectuur. Er wordt vanuit onze studio in Amsterdam Noord gewerkt aan het ontwerp en de technische productie van belevingen in de publieke ruimte.

Op dit moment werken wij onder andere binnen de podiumkunsten voor makers als Michel van der Aa, Pieter Kramer, Jetse Batelaan en Boukje Schweigman. Denk aan tentoonstellingen in het Rijksmuseum, het Textielmuseum en de Grote Kerk Breda. Werk van ons is te zien op festivals als Oerol, Holland Festival en Boulevard. Ook ontwikkelen wij werk voor kunstenaars als Maarten Baas en Kiki van Eijk.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een

Studio Manager

40 uur per week

We zoeken iemand met een talent voor organiseren, die enerzijds houdt van een helder pakket aan werkzaamheden en anderzijds proactief vragen en wensen uit het team kan oppakken. Als Studio Manager ondersteun je de directie, samen zorgen we ervoor dat ons team kan werken in een gezellige, gestructureerde en gezonde werkomgeving.

Wie we zoeken

 • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Afgestudeerd aan een relevante opleiding op hbo niveau.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, afhankelijk van de projecten wordt er ook ’s avonds en in het weekend gewerkt.
 • Sociaal vaardig, communicatief sterk en georganiseerd.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Woonachtig in omgeving Amsterdam.
 • Ervaring met cijfers en boekhouding is een vereiste.
 • Ervaring in het aansturen van mensen en projecten is een pre.

Taken

 • Ontvangen van bezoek en zorgdragen voor een fijne sfeer en representatief pand.
 • Beheer van directie en studio agenda’s.
 • Het opstellen / wijzigen van overeenkomsten, offertes en facturen.
 • Contact onderhouden met zakelijke partners, vragen beantwoorden en verzoeken filteren.
 • Communicatie met huurders en andere gebruikers van het pand.
 • Voorraden (office & lunch) in de gaten houden en aanvullen waar nodig.
 • Verwerken van post en pakketten.
 • Het maken van boekingen voor reis en verblijf nationaal en internationaal.
 • Verwerken van inkoopfacturen en betalingen in de administratie.
 • Aansturen en formuleren externe communicatie rondom de projecten van Ruimtetijd.

Mail je motivatie en cv uiterlijk 17 mei 2021 aan vacature@ruimtetijd.nl ter attentie van Sharine Visman. Er zijn twee sollicitatie rondes, de eerste serie gesprekken worden in week 20 gepland, als we het samen eens worden teken je een contract voor een jaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.