Prinses Christina Concours: Productiemedewerker

Het Prinses Christina Concours in Den Haag zoekt een Productiemedewerker voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-05-2021


Bij het Prinses Christina Concours geloven we in de kracht van muziek. We stimuleren kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen in de klassieke muziek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Ben jij dat organisatietalent, met een flair voor vernieuwing en je weet van aanpakken? Als jij het leuk vindt om creatieve ideeën te ontwikkelen voor de uitvoering van tal van evenementen zoals concoursen, concerten en kennissessies, met een affiniteit voor muziek, ben jij wellicht onze nieuwe productie collega!

Productiemedewerker

32 uur per week

Productieafdeling bij het Prinses Christina Concours
De twee productiemedewerkers zijn verantwoordelijk voor het bieden van inhoudelijke, organisatorische en administratieve ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van projecten. De werkzaamheden variëren van het vastleggen van locaties voor de concoursen, het opzetten van nieuwe evenementen voor talentontwikkeling in de muziek voor jeugd en jongeren tot en met het soepel laten doorlopen van draaiboeken bij on- en offline-activiteiten. De werkzaamheden hebben tot doel om zowel bestaande zaken efficiënt en effectief te laten verlopen als ook vernieuwende manieren te vinden om onze doelen te bereiken.

Wie zoeken we?
We zoeken een zelf startende, innovatieve HBO-er die 32 uur per week beschikbaar is en van aanpakken weet. Je krijgt energie van het mede ontwikkelen en uitvoeren van de productiekalender, de motor van onze organisatie. Kennis van projectmanagement en eventmanagement is een pre. Je bent goed in samenwerken met verschillende disciplines, van artistiek tot marketingcommunicatie en je vindt jouw weg makkelijk om samen met externe partijen evenementen te organiseren. Hierbij heb je een zesde zintuig voor nieuwe ideeën en kun je die vertalen naar de ambitie van onze organisatie om een platform voor muziekeducatie en talentontwikkeling te zijn. De doelgroep van het Prinses Christina Concours, kinderen en jongeren tussen de 4 en 21 jaar, spreekt je aan en wakkert je maatschappelijke betrokkenheid aan.

Competenties

 • Kennis van, ervaring met en lol in het organiseren van evenementen.
 • Zorgt voor kwalitatief goed werk, bent accuraat en kan hoofd en bijzaken van elkaar onderscheiden.
 • Bewaakt de voortgang van activiteiten, communiceert deze helder binnen het team, legt verantwoording af aan de directeur over de voortgang en vraagt feedback.
 • Onderhoudt zelfstandig actie om de kwaliteit van het eigen werk te waarborgen.
 • Zorgt voor actie- en stappenplannen met een realistische tijdsinvestering en kostenraming. Stelt planningen bij wanneer daar aanleiding toe is.
 • Werkt vanuit het gemeenschappelijke belang en deelt kennis en ervaring met anderen.
 • Werkt samen met medewerkers binnen en buiten de organisatie. Signaleert wanneer anderen hulp nodig hebben en neemt zo nodig taken over.
 • Staat open voor de mening en ideeën van anderen.
 • Signaleert kansen om het werk te verbeteren.
 • Is op de hoogte van en vraagt naar de (toekomstige) wensen van stakeholders (jongeren, fondsen, samenwerkingspartners).
 • Is op de hoogte van trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor het Prinses Christina Concours. Spreekt met vakgenoten en stelt vragen over de manier waarop zij werken.
 • Vaardigheid in het adviseren en het creëren van draagvlak.

Wat ga je doen?

 • Je coördineert en realiseert de logistieke- en operationele planning en uitvoering van de projecten.
 • Je controleert de voortgang met betrekking tot tijd, budget en kwaliteit. Lost eventuele conflicten/knelpunten op.
 • Je stimuleert de samenwerking met interne en externe betrokkenen, en onderhoudt operationele contacten met deelnemers, de jury, de zaal/het podium/locatie Classic Express. Beheert het projectbudget. Meldt tijdig dreigende onder- en overschrijdingen voor het project bij de zakelijk manager.
 • Je draagt bij aan de uitvoering van concoursen en andere producties, inclusief de concertafhandeling (facturen, vergoedingen etc).
 • Je rapporteert over de projectstatus en resultaten.
 • Je helpt het PCC om haar relaties te onderhouden en haar dienstverlening te verbeteren.
 • Je volgt en signaleert relevante (maatschappelijke) ontwikkelingen en vraagstukken en vertaalt dit naar mogelijkheden voor het Prinses Christina Concours.
 • Je evalueert gerealiseerde projecten en stelt indien nodig verbeteringen voor ten behoeve van toekomstige projectuitvoering.
 • Je onderhoudt relevante netwerkcontacten en vertegenwoordigt de organisatie bij interne en externe relaties.

Ons aanbod
Je gaat onderdeel uitmaken van een zeer gemotiveerd en divers team, een netwerk van jonge muzikanten, podia en verschillende organisatie met een hart voor muziek.
We bieden je, in eerste instantie, een jaarcontract met een salariëring conform de CAO Nederlandse Podia (schaal 6, afhankelijk van profiel en ervaring). De standplaats is Den Haag, maar thuiswerken en op (concours)locatie werken is, in overleg, zeker geen uitzondering.

Interesse?
Stuur ons je CV met motivatiebrief vóór 12 mei 2021 naar vacature@christinaconcours.nl.

De gesprekken worden gepland op 17 of 19 mei 2021. Meer informatie over de functie is beschikbaar via Iris van den Akker, zakelijk manager Prinses Christina Concours via email iris.vandenakker@christinaconcours.nl. Kijk voor meer informatie op www.christinaconcours.nl.

Wij zijn ervan overtuigd dat een verscheidenheid aan achtergronden en opvattingen de verdere ontwikkeling en inclusiviteit van de organisatie ten goede komt. Daarom bouwen wij aan een divers personeelsbestand, bestaande uit medewerkers met verschillende achtergronden en vaardigheden

Bij indiensttreding vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal vier weken bewaard.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.