Phion: Productieleider

Phion in Arnhem zoekt een Productieleider voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-05-2021Wij zijn Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Wij willen voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Daarom bieden wij jou een breed spectrum aan muzikale belevenissen. We laten vertrouwde en nieuwe geluiden horen. Er valt veel te ontdekken, binnen én buiten de concertzalen.

Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met jou willen delen. Ervaar de overweldigende live belevenis van een professioneel symfonieorkest. Laat je meevoeren door de grootsheid van de muziek, en ontdek hoe die je kan meeslepen en beroeren.

Wij willen iedereen laten ervaren hoe verrassend symfonische muziek kan zijn. Niet alleen jou, maar ook de rest van Nederland. En niet alleen in de concertzaal, maar juist ook daarbuiten. Op festivals, op straat, in parken of kastelen.
Wij verleggen grenzen, die van onszelf, maar ook die van iedereen die ons wil horen. Wij doorbreken de kaders van traditionele concertbeleving, concertzaal en het vak van orkestmusicus. We introduceren nieuwe thema’s en werken samen, binnen en buiten ons eigen vakgebied. Zo klinken we elke keer anders.

Wil jij werken bij een orkest dat een breed publiek wil laten ervaren hoe verrassend symfonische muziek kan zijn? Dan is de functie van productieleider binnen Phion echt iets voor jou!

Productieleider

36 uur per week

Wat ga je doen?
Als productieleider ben je een sleutelpersoon binnen de afdeling Orkestzaken. Deze afdeling creëert de condities om orkestproducties optimaal te laten verlopen.

Per productie ben je verantwoordelijk voor alle praktische zaken. Je huurt remplaçanten in en begeleidt solisten en dirigenten. Dagelijks heb je contact met de musici en zorg je dat zij tijdig geïnformeerd zijn.

Om de producties perfect te laten verlopen maak je afspraken over de opbouw van het podium en zorg je dat het transport van instrumenten en het vervoer van het orkest wordt geregeld. Bij cross-over producties ben je de verbindende factor tussen alle samenwerkingspartners. Je maakt een draaiboek, brengt de juiste professionals bij elkaar en zorgt dat het orkest weet welke bijzonderheden ze kunnen verwachten. Je ziet erop toe dat er goed contact is met de zalen en dat er financiële afspraken worden gemaakt voor inhuur van extra licht/geluid etc.

Naast het draaien van producties ben je ook het eerste aanspreekpunt voor een deel van de musici en ben je verantwoordelijk voor hun persoonlijke planning voorafgaand- en gedurende het hele seizoen ook fungeer je als aanspreekpunt voor personele aangelegenheden. Je behandelt verlofaanvragen, ziek-/herstelmeldingen en ziet toe op arbeidsomstandigheden.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages op het gebied van orkestzaken.

Wat neem je mee?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent flexibel: deze functie vraagt zeer regelmatig om werken in het weekend en/of de avonden;
 • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een natuurlijke leider;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent enigszins technisch onderlegd;
 • Jij laat je niet snel op de kast jagen, je bent stressbestendig;
 • Sterk probleemoplossend vermogen en een sterke planner;
 • Nauwkeurig, oog voor detail, doortastend;
 • Je hebt kennis van de verschillende Office pakketten.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is;
 • 36-urige werkweek;
 • Marktconform salaris met een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals, een 13e maand en een persoonlijk budget;
 • Een contract voor bepaalde tijd, met de wens tot verlenging bij goed presteren.

Heb je belangstelling, stuur dan vóór 31 mei jouw motivatie en CV naar Marcel Spaargaren, manager orkestzaken, via marcel.spaargaren@phion.nl of 06-11377940.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.